двигателя гръмна
-
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2014, 11:17
- Модел на автомобила: ford eskort-1.8 td
- Status: Извън линия
двигателя гръмна
здравеите-фордчето го имам от 10 години и ме е слушало безотказно с малко изключение че понякога се изфорсирваше.та при последното изфорсирване откам двигателя гръмна като бомба и понеже бях из баир изгуби мощност,взе да пляка и да пуши синйо за страх.огасих я веднага-вдигам капака всичко си ездраво -турбо, ремаци.само да спомена че колата от няколко години обикаля европа и тъкмо си беше дошла от лондон-та е закачам и е тегля при маистор казвам какво е станало и е оставям.обажда се след дни трябвало да се сменят ремацете и ролките-ок-сменяваи въпреки че са на 8000км.отивам да си взема колата тя ме чака отвън,питам го как е вика всичко е ок-сменено и оправено.проблема с изфорсирването го оправил като затапил едно маркуче което излиза от помпата и отива маи в турбото.друго което е отначало тр.ябвало да е паля с газ и че нямало да бъде същата защото трябвало да измине около 1000км да пребуледува и тогава ще се оправи.та какво става после-подгзевам няколко пъти и вартъ като шашав за да запали това всеки път остава ли еза повече от 2минути,лампичката за подгрев на свещите ми пресветква и гасне,като карам е като мъртав кон и има присецване,като е настъпих педала до мукета с зор 120 и умира пак присецва а и много харчи.помагаите ако можете че неиде да е фърля на фторични че всичко е сменено с ново за камара пари. 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: двигателя гръмна
Този майстор, просто не е майстор.
Това е майстор, но ти е далеч, в Ямбол е, на лични ще ти пратя профила му.
Това е майстор, но ти е далеч, в Ямбол е, на лични ще ти пратя профила му.
Последна промяна от HACKO на 14 апр 2014, 17:27, променено общо 1 път.
Причина: .
Причина: .
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Последно, двигателя гръмна ли или не?
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 20 окт 2011, 15:08
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI GHIA
Колега,
тоя "майстор" бая те е пуснал по пързалката. Баш държа, че не е сменял никакви ремъци, а просто е затапил турбокоректора. Търси човек, който знае какво прави, защото ГНПто е доста специфична работа.
Поздрави!
тоя "майстор" бая те е пуснал по пързалката. Баш държа, че не е сменял никакви ремъци, а просто е затапил турбокоректора. Търси човек, който знае какво прави, защото ГНПто е доста специфична работа.
Поздрави!
-
- Потребител
- Регистриран: 07 авг 2007, 10:35
- Модел на автомобила: ford mondeo MK1 1.8 TD ex
ford focus 2 1.6 tdci 2007 - Местоположение: ruse
тоя се гъбарка