Нещо което го има, а незнам за какво служи!
- Plamenof
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 17:41
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 Zeteck S 16v 75ps. - 1996г.
- Status: Извън линия
Нещо което го има, а незнам за какво служи!
Моля някой който е на ти с нещата под предния капак да погледне снимката и да пише, какво е това нещо! Помогнете на незнаещите!!!
-
- потребител
- Регистриран: 26 яну 2006, 17:50
- Модел на автомобила: Puma 1.7 Zetec-s в процес на тунинговане
Ако е на рейката с дюзите - регулатор на налягането, ако е между смукателния колектор и аспуха EGR. От този поглед не се вижда точно къде е сввързан. Според мен е EGR защото за регулатор ми се вижда големичко.
3320 Козлодуй
Ремонт на дизелова горивна апаратура.
Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
Ремонт на дизелова горивна апаратура.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
EGR-то трябва да му е отпред под колекторите.
А тва кво е ?! Нямам идея, аз нямам такова нещо или да е на друго място но не съм го срещал.
Да не е "нещо" част от системата която държи по-високи ниските обороти в движение заради ABS-a. Понеже аз нямам ABS и може би затова нямам такова "нещо".
Като се замисля (и залитам но убуу, че съм седнал
) нали имам един колега със същата като моята но 2 врати GHIA и той си има ABS и тракшън контрол (ESP ли се наричаше
)
Обаче и при него не съм го виждал туй "нещо".
Прилича ми на вакум регулатор като на жигулите които дава предварение при рязко подаване на газ.
А тва кво е ?! Нямам идея, аз нямам такова нещо или да е на друго място но не съм го срещал.
Да не е "нещо" част от системата която държи по-високи ниските обороти в движение заради ABS-a. Понеже аз нямам ABS и може би затова нямам такова "нещо".
Като се замисля (и залитам но убуу, че съм седнал

Обаче и при него не съм го виждал туй "нещо".
Прилича ми на вакум регулатор като на жигулите които дава предварение при рязко подаване на газ.
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DN" onclick="window.open(this.href);return false;
малееей....Ева си линка излезе ...ЕГР на фокус ама така си мязат, че няма грешка
малееей....Ева си линка излезе ...ЕГР на фокус ама така си мязат, че няма грешка