Ford Monde MK3 пали гасне

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Ylalala
потребител
потребител
Регистриран: 16 авг 2015, 10:50
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK3 2.0TDTI
Status: Извън линия

Ford Monde MK3 пали гасне

Мнение от Ylalala » 18 авг 2016, 22:50

здравейте имам следния проблем през зимата колата ми направи проблем пали от раз и минават някъде 10 секунди и огася сама завърташ ключа и пак пали от раз колкото и пъти да пробваш е едно и също смених горивен филтър мислех че може от студа да позамръзва нафтата нали и слагат парафин какви ли не боклуци а колата стои в гараж винаги дори и зимата зареждам от Shell V power + по скъпа нафта . Изчетах доста неща има долу до краката на шофиора в ляво има една дупка има едно реле било за ако стане катастрофа да спре ток към подкачващата помпа дали е така незнам . Зимата мина и днес ми направи същата мизерия и се наложи да сваля резервоара и тази подкачваща помпа. Действително имаше прахови частици мъхове и една тънка пръчка от клонка с дължина 1 см 1,5 см не съм го мерил на око въпросната подкачваща помпа до колкото съм запознат трябва да бучи или да се чува някакъв звук да подкачи гориво и след като запали тя си спира е тази обратното подаваш контакт не бучи запалиш работи и бучи помпата . Като запознат с двигатели разглобявал съм поправял съм на коли трактори карам комбайна и не съм паднал от небето както се казва.
Та въпроса ми е някой имал ли е такъв случай да пали от раз колата и след 10 секунди да огася сама това ми е проблема . Нафта има от половината на горе никога не съм я карал на резерва или да влиза в резервата .Колата е Форд Монде МК3 2.0 115к.с 16V TDDI 11.2000 г. Нямам спад в мошноста колата си върви добре когато подам гас се ускорява доста бързо не е самолет. ЩЕ съм ви много благодарен ако оправим или споделите какво да погледна релета кабели подкачващата помпа съм я свързвал дирекно за акумулатора и бучи .Колата съм я купил от автокъща на 180 000 км вече една година от както я имам и за тази 1 година почти 10 000 км да съм навъртял .

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”