Q:Амортисьори за Форд Фиеста
- XaXo
- потребител
- Регистриран: 23 май 2005, 18:37
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1,4 i CLX
- Контакти:
- Status: Извън линия
Q:Амортисьори за Форд Фиеста
Днеска ми се случи нещо ново в практиката ми на шофьор. Както си карах изведнъж усетих че волана се върти много трудно, и както ми предстоеше завой само се усещам как колата изобщо неебава
и си продължабам към бордюрчето
после леко се раздвижи волана че с 300 зора и много пот успях да се прибера 
Един познат сега ми каза, че това било от амортисьорите, навярно са се скапали нещо според него.
Та въпроса ми е на какво може да се дължи това, и ако е от амортисьорите, някой да има наблюдение какви ценни вървят за 2 предни амортисьора за фиеста 91 г. И има ли някакъв сайт в който да погледна цени на такива части

Един познат сега ми каза, че това било от амортисьорите, навярно са се скапали нещо според него.
Та въпроса ми е на какво може да се дължи това, и ако е от амортисьорите, някой да има наблюдение какви ценни вървят за 2 предни амортисьора за фиеста 91 г. И има ли някакъв сайт в който да погледна цени на такива части
-
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:56
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1Mi 92
- Контакти:
Re: Q:Амортисьори за Форд Фиеста
XaXo написа:Днеска ми се случи нещо ново в практиката ми на шофьор. Както си карах изведнъж усетих че волана се върти много трудно, и както ми предстоеше завой само се усещам как колата изобщо неебаваи си продължабам към бордюрчето
после леко се раздвижи волана че с 300 зора и много пот успях да се прибера
Едва ли е амортисьор, провери си карето от кормилният прът към рейката и ако си с хидравлика виж си хидравличната помпа

- XaXo
- потребител
- Регистриран: 23 май 2005, 18:37
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1,4 i CLX
- Контакти:
хей pepy1 недей с това "неможах да ти помогна" помогна ми разбира се. благодарен съм на всички които се отзоваха на проблема ми. За съжаление няма да успея да се срешна с останалите хора от форума дето са от Варна, а много ми се иска и ще ми е страшно интересно. Сигурен съм че е яко, преди да попадна на този портал, знаех от един приател за пак така форумче за мазда фенове, и те се събираха и аз съм ходил и е страшно готино.
За съжаление утре ще пътувам far away от скъпото ми фордче и БГ изобщо и няма да мога да си го карам дълго време.
Баща ми се нагърбва с тежката задача
аз му записах час всичко и утре ще го носи на лекар и най-вероятно ще му сменят направо рейката без много много да му умуват. Отново за съжаление, няма да ме има за да споделя с Вас резултата от цялата тази работа. а мисля че и на Вас би Ви било интересно, все пак никой не е застрахован. infoto никога не е излишно.
Отново Благодаря Ви и до нови срещи !!!
За съжаление утре ще пътувам far away от скъпото ми фордче и БГ изобщо и няма да мога да си го карам дълго време.
Баща ми се нагърбва с тежката задача

-
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2005, 07:04
- Модел на автомобила: София
Монтаж- демонтаж на рейки и ремонт.XaXo написа:хей pepy1 недей с това "неможах да ти помогна" помогна ми разбира се. благодарен съм на всички които се отзоваха на проблема ми. За съжаление няма да успея да се срешна с останалите хора от форума дето са от Варна, а много ми се иска и ще ми е страшно интересно. Сигурен съм че е яко, преди да попадна на този портал, знаех от един приател за пак така форумче за мазда фенове, и те се събираха и аз съм ходил и е страшно готино.
Баща ми се нагърбва с тежката задачааз му записах час всичко и утре ще го носи на лекар и най-вероятно ще му сменят направо рейката без много много да му умуват. Отново за съжаление, няма да ме има за да споделя с Вас резултата от цялата тази работа. а мисля че и на Вас би Ви било интересно, все пак никой не е застрахован. infoto никога не е излишно.
Цените за монатж- дамонтаж, са около 70- 70 лева, в зависимост от това, дали рейката е хидравлична или не.
Имаме колеги от хидравлични сервизи, които разполагат с ремонтирани рейки, с гаранция от 3-6 месеца или пък, с нови райки.
Ремонта става в рамките на един ден.
устройство за автоматично включване на фаровете- ем комплект:
http://store.emk-33.com/product/649269/ ... zakon.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Последна промяна от 01 на 19 авг 2012, 23:04, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 26 авг 2005, 12:07
- Модел на автомобила: bs
bratle i az imah toia problem na men mi be6e kleasala reikata i se oprai kato ia smazah tak 4e probvai tui ako niaa podobrenie triiia da ia smeni6
no ina4e nema problemi sigorno 6e se oprai ako ve4e ne e mnoo kusno ina4e teia reiki se edin ot slabite mesta na fiestite pojelaam to kasmet dano mine6 samo s slazvaneto 
Във форума се пише на кирилица, ако нямаш на компютъра използвай кредора-->бутончето в дясно над полето за писане

Във форума се пише на кирилица, ако нямаш на компютъра използвай кредора-->бутончето в дясно над полето за писане