Двувалката на Cossie - Сиера
- cossie
- потребител 
- Регистриран: 17 мар 2006, 22:35
- Модел на автомобила: SIERRA 1992 2.0i DOHC EFI 125hp.
- Status: Извън линия
Такаа , днеска си купих броня най сетне, сега остава само да и сложа добавка в стил  "COSSIE" , а онзи ден се здобих и с едни прагове оригинални от  "косси", свалени ор Сиера Гр. А с две думи от рали автомобил  За което много благодаря на big_pimp
  За което много благодаря на big_pimp  Сега търся човек който се занимава с доставки от е-бей, защото ми трябват въздуховоди за капака, ако имате идеи казвайте
  Сега търся човек който се занимава с доставки от е-бей, защото ми трябват въздуховоди за капака, ако имате идеи казвайте 

За което много благодаря на big_pimp
  За което много благодаря на big_pimp  Сега търся човек който се занимава с доставки от е-бей, защото ми трябват въздуховоди за капака, ако имате идеи казвайте
  Сега търся човек който се занимава с доставки от е-бей, защото ми трябват въздуховоди за капака, ако имате идеи казвайте 
- 
				big_pimp
- потребител 
- Регистриран: 19 окт 2005, 18:35
- Модел на автомобила: БАНГИЯ, ТОТАЛКА, СКРАПЕР.. :)
cossie написа:Такаа , днеска си купих броня най сетне, сега остава само да и сложа добавка в стил "COSSIE" , а онзи ден се здобих и с едни прагове оригинални от "косси", свалени ор Сиера Гр. А с две думи от рали автомобилЗа което много благодаря на big_pimp
Що не каза беее са щи намеря
 Дай некъв линк в скайп съм
 Дай некъв линк в скайп съм 
cosworth наш, който си на небето да се свети името ти,както на пътя така и в сервиза!!!!
						- cossie
- потребител 
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=14389" onclick="window.open(this.href);return false;
Реших да си правя "шорт шифтър" и ми трябва един лост за проба, за да не прецакам моят ако имате идеии казвайте

Реших да си правя "шорт шифтър" и ми трябва един лост за проба, за да не прецакам моят ако имате идеии казвайте
- cossie
- потребител 
След като в един як дъжд си счупих оригиналната броня (като минах през нея) си казах че такива ядове повече няма да имам, докато миналата седмица не ударих един бордюр и изгубих и тази броня заедно с номера, добре че един човек я беше прибрал та си я взех обратно :rolleyes: И сега решихме проблема радикално като си сложих закопчалки :congrats:
- cossie
- потребител 
Нови "травми"     

Причината: Груба грешка от моя страна, пързалях я рано сутрин на доста "мазен" път, закъснях с реакцията за изправяне, но всичко вървеше добре въпреки че сакъснях успях да я вкарам в пътя, докато изведнъж докато колата си вървеше настрани не стъпих на голяма "кръпка" на пътя от различен асвалт (с различно зцепление) и колата просто недозави, тръгна към бордюра към един знак а до него кофа за боклук, с много зор се разминах с тях и отнесох само бордюра 

Последствията: много крива джанта, крив носач, външен накрайник, може би шенкел и стаб. щанга 

пп. ако някой има една джанта за продаване да казва: 14-ка стоманена

Причината: Груба грешка от моя страна, пързалях я рано сутрин на доста "мазен" път, закъснях с реакцията за изправяне, но всичко вървеше добре въпреки че сакъснях успях да я вкарам в пътя, докато изведнъж докато колата си вървеше настрани не стъпих на голяма "кръпка" на пътя от различен асвалт (с различно зцепление) и колата просто недозави, тръгна към бордюра към един знак а до него кофа за боклук, с много зор се разминах с тях и отнесох само бордюра

Последствията: много крива джанта, крив носач, външен накрайник, може би шенкел и стаб. щанга

пп. ако някой има една джанта за продаване да казва: 14-ка стоманена