Каква метанова уредба
-
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2007, 10:38
- Модел на автомобила: Astra
- Status: Извън линия
Каква метанова уредба
Смятам да и сложа Метан и за това правя проучване за цени и качество.
Засега на най-добрата цена която съм намерил е на bigas 1200лв. обикновенна и 2200 метанов инжекцион и двете с 40л. бутилка.
На BRC цената съответно е 1850лв. и 2800лв. двете с 60л. олекотена бутилка.
От Landi Renzo не ми отговориха по телефона, а за съжаление немога да отида до тях.
Някой чувал ли е за bigas и доколко им е добър метановия инжекцион.
Ще съм благодарен ако ми помогнете с някакви съвети или просто да споделите личен опит.
Засега на най-добрата цена която съм намерил е на bigas 1200лв. обикновенна и 2200 метанов инжекцион и двете с 40л. бутилка.
От Landi Renzo не ми отговориха по телефона, а за съжаление немога да отида до тях.
Ще съм благодарен ако ми помогнете с някакви съвети или просто да споделите личен опит.
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
-
- потребител
- Регистриран: 13 яну 2008, 11:21
- Модел на автомобила: мл 320 , рекстън 270
моето мондео е на метан 2.0 16кл . и уредбата ми е на Ланди Рензо струва 2800 лв. и съм много доволен . газов инжекцион е с компютър и там другите й неща . бутилката ми е 54 литра . разход 6-7 лв . в градски условия !!! 5лв извънградски при скорост 100 км/ч .
единствения недостатък за момента е че нещо ми мени оборотите от 500 на 1000 но това се появи тези дни може би заради студеното време .
но иначе вече съм минал 24000 км и съм доволен и е ЕВТИНКО
единствения недостатък за момента е че нещо ми мени оборотите от 500 на 1000 но това се появи тези дни може би заради студеното време .
но иначе вече съм минал 24000 км и съм доволен и е ЕВТИНКО

MONDEO 2.0 16V , REXTON 270 CDI 198 hp . ML 320 I.
-
- потребител
- Регистриран: 23 яну 2008, 16:25
- Модел на автомобила: eskort 1.6 16V
Re: Каква метанова уредба
Виж на http://www.metan-bg.com" onclick="window.open(this.href);return false; метан BRC с 40л за 1050лв и МИ на bigas (най-добрите) за 2200jokoto написа:Смятам да и сложа Метан и за това правя проучване за цени и качество.
Метановия инжекцион си заслужава......