Къде във Варна да мина преглед?
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
- Status: Извън линия
Къде във Варна да мина преглед?
Къде във Варна да мина преглед, ама не искам да ме преглеждат много заради газовото. Не искам да го регистрирам. Инъче вс. друго си ми е на 6.
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
- Status: Извън линия
Абе, минавали сме
. Преди 3 месеца ходих със служебната на тоя пункт на Вятърна мелница. Ама оня кат ма подпука газово, регистрации на същото, фирмени документи и още куп неща дето ги нямам в мен.
Загубих няколко дни докато събера документите нужни за фирмена кола да мине преглед, регистрирах газовото, оправих ръчната. Накрая шефа се върна от командировка и вика преглед ли, прати ме да отида да мина в СБА горе над КАТ, да кажа, че съм от еди коя си фирма. Отидох, казах, констатираха че нямам ръчна на едното колело, че ламбда сондата си е отишла и си минах прегледа. Не ме питаха дали има газово колата даже!
Извода е имаж ли болежки, най добре познат да те прати.
Я ми пиши на л.с., какво ти е на колата, да видим дали ще може да минеш и ти както аз. Ще ти кажа какво да кажеш на СБА горе.

Загубих няколко дни докато събера документите нужни за фирмена кола да мине преглед, регистрирах газовото, оправих ръчната. Накрая шефа се върна от командировка и вика преглед ли, прати ме да отида да мина в СБА горе над КАТ, да кажа, че съм от еди коя си фирма. Отидох, казах, констатираха че нямам ръчна на едното колело, че ламбда сондата си е отишла и си минах прегледа. Не ме питаха дали има газово колата даже!
Извода е имаж ли болежки, най добре познат да те прати.
Я ми пиши на л.с., какво ти е на колата, да видим дали ще може да минеш и ти както аз. Ще ти кажа какво да кажеш на СБА горе.