Купих си Мондео 2.0
-
- потребител
- Регистриран: 21 юни 2005, 22:52
- Модел на автомобила: Stara Zagora
- Status: Извън линия
Купих си Мондео 2.0
Купих си Петък Форд Мондео Джиа 2.0 л Зетек 16 винтила. Просто колата е уникална от новата маска е с големия фар ,седан и просто без да мръдне или да се разтрепера залепи 190 ,много ме накефи и както чета по постовете на всички са им казали ,че Форд да не си зимат ,но на мен ми казаха че само ФИестите и др . малки модели са капризни ,в големите модели няма мърдане.Просто много се кефя и я зех много тънко ,а има сичйи екстри без кожа и е 97 ,а за 7500 лв,за мене е много добра далавера но вие ще ми кажете?
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
- Status: Извън линия
То GoTiaN4o.
Честито,да ти е жива и здрава!!!Като гледам ще да е същата като мойта,няма да съжеляваш.Аз карам Форд от 1994 година,последно имах Сиера 2,0 Гия-самолет. Продадох я на 450 000 км. без основен ремонт,сменял бях само сегменти и този дето я купи още я кара и е доволен,та мисълта ми е че двигателите на Форд са с голям ресурс,а и въобще колкото е по-голям като литраж един двиг. толкова по-вече км. навърта.Основното е да не жалиш пари за качественно масло.
Който кара Форд е Лорд
Честито,да ти е жива и здрава!!!Като гледам ще да е същата като мойта,няма да съжеляваш.Аз карам Форд от 1994 година,последно имах Сиера 2,0 Гия-самолет. Продадох я на 450 000 км. без основен ремонт,сменял бях само сегменти и този дето я купи още я кара и е доволен,та мисълта ми е че двигателите на Форд са с голям ресурс,а и въобще колкото е по-голям като литраж един двиг. толкова по-вече км. навърта.Основното е да не жалиш пари за качественно масло.
Който кара Форд е Лорд