Защо мондеото няма лост за отваряне на багажника от купето?
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
- Status: Извън линия
Защо мондеото няма лост за отваряне на багажника от купето?
Тази сутрин всичко заскрежено и замръзнало,стъкла мъкла,влизам на бегом,че вън -5 скачам вътре паля парно марно да се стопля и се сещам,че стъргалката ми е в багажника.Е ся...тряяше да изгася матора,да извадя ключа и да отида да си отключа багажника отвън защото в купето няма лост за отваряне на багажника отвътре.Как може да не сложат,тва е толкова тъпо.Напълнили са го с кви ли не екстри едно лостче не са сложили.
Някой да е измислил нещо (бутон,ръчка...)за отваряне отвътре??
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Защо мондеото няма лост за отваряне на багажника от купе
http://cgi.ebay.co.uk/FORD-MONDEO-2X-FR ... dZViewItem" onclick="window.open(this.href);return false;mrdds написа:Тази сутрин всичко заскрежено и замръзнало,стъкла мъкла,влизам на бегом,че вън -5 скачам вътре паля парно марно да се стопля и се сещам,че стъргалката ми е в багажника.Е ся...тряяше да изгася матора,да извадя ключа и да отида да си отключа багажника отвън защото в купето няма лост за отваряне на багажника отвътре.Как може да не сложат,тва е толкова тъпо.Напълнили са го с кви ли не екстри едно лостче не са сложили.
Има бутон за това, явно има и начин за отваряне...
- _Elf_
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2007, 10:02
- Модел на автомобила: Мондео'96 MK1 1.8
- Контакти:
Здравей!
При мен има комбиниран бутон за отваряне на багажника и капачката на резервоара долу вляво от седалката...
Поздрави!
p.s.: 3 коментара в една минута...
... ако те интересува мога да ти снимам жилата и каквото се вижда отзад...
При мен има комбиниран бутон за отваряне на багажника и капачката на резервоара долу вляво от седалката...
Поздрави!
p.s.: 3 коментара в една минута...

... ако те интересува мога да ти снимам жилата и каквото се вижда отзад...
Последна промяна от _Elf_ на 29 ное 2007, 10:44, променено общо 1 път.
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- divxstore
- потребител
- Регистриран: 03 ное 2007, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo'10 2.0 TDCI 143hp Titanium X5988BX
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
Не се отваря дори да си дал на контакт, моя като върна контакта отключва багажника, комби е, с бутон не ми требе ключ на менеdivxstore написа:Не се отваря ако колата е в движение, а не ако ти работи двигателя.MegatroniC написа:Ама и да има, пак ще трябваше да изгасиш колата, че нали май не се отваря при работещ двигател

- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Същата работа,на моя няма бутон и за да отвориш,колата не трябва да е на контакт/иначе е закл.багажника/
На старата ми Сиера 84 набор, имаше бутон в касетника под ръчната.Много досаден проблем е това.Даже само леко да е врътнат ключа,така че да работи радиото,багажника е заключен.Много често ми идва да му шибна един юмрук,като слезна и забравя да врътна ключа.... 

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
ае хора,вече започвам да си мисля,че тая кола неме харесва нещо.Или аз не разбирам от нея....станахме като лафа
Аз: "Да те е..а в мондеото"
Мондеото:"Да те е..а в собственика"
Снощи огледах хубаво този лост,начи като се дърпа лоста се отваря капачката,като се бута надолу лоста....нищо не става,само се чува едно цъкане около капачката ли около ключалката на багажника ли???Трето положение няма....
Ключа ми беше изваден,колата не работеше...ако има значение това.
Или ми се е повредил механизма за отваряне или няма такава опция.
Снощи огледах хубаво този лост,начи като се дърпа лоста се отваря капачката,като се бута надолу лоста....нищо не става,само се чува едно цъкане около капачката ли около ключалката на багажника ли???Трето положение няма....
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2006, 15:40
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8i DOHC 1796cc 16V Zetec 85KW (115PS); 95 - комби,АГУ BRC Sequent Injection
Ford Fiesta 1,4i 2008г. - Местоположение: гр Сопот
И моя правеше така...разглобяваш ключалката на багажника ( лесно е ) и там където се закача жилото подлагаш няколко шайби и си готовmrdds написа:ае хора,вече започвам да си мисля,че тая кола неме харесва нещо.Или аз не разбирам от нея....станахме като лафа

пробвай да дръпнеш лоста и въпреки че не се случва нищо отиди до капака на багажника и го подръпни нагоре...ще се отвори...най-вероятно

Решението е това...ако при теб е нещо друго поне като разглобиш до като дърпаш лоста ще можеш да установиш ( с помоща на 2-ри човек) дали жилото отзад се движи...