ФОРД ЗОДИЯ СКОРПИОН
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
- Status: Извън линия
а ти що мислиш ,че си взех сиерата . Щото е голяма .. да ми е по-трудно и си и свикнах за 0 времеmrdds написа:евала на фотографа!
А как вземаш такъв кораб да се учиш да караш![]()
![]()
![]()
по принцип на младите шофьори им дават/си вземат малки коли за да свикнат по лесно с маневриране и управление....
Скоприо и мондео В една година .. ако има скорпиото трябва да е по-висок клас.Защото Мондеото е продължение на сиера , която се спря от производство 1993-та Февруари

- mladen1984
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
- Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth - Местоположение: Пловдив
скорпио
Евала!!!!!!Обаче е бати и снимките дето правиш
!!!!
СУПЕР СА!

СУПЕР СА!
- TPECHAT
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2007, 19:30
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0i Ghia 115 (1985), Focus 1.6 100 (2011), Kuga 1.5 120 (2019)
Мерси!
А бе мноо странно, явно доста такива са карани из София, напоследък гледам много скорпиони изоставени по паркингите.. с отделно , че градът е станал на бунище + автоморга... Мисля направо да взема ключовете и отвертките и да ходя за резервни части хехе... Досега знам за 5 такива изоставени автомобила
Простотия
А бе мноо странно, явно доста такива са карани из София, напоследък гледам много скорпиони изоставени по паркингите.. с отделно , че градът е станал на бунище + автоморга... Мисля направо да взема ключовете и отвертките и да ходя за резервни части хехе... Досега знам за 5 такива изоставени автомобила

Простотия

- mladen1984
- потребител
за сцорпионите
Ами нали знаете-трудно се поддържа този автомобил-цените на резервните части
!пък и бая си харчи
Всеки средностатистически човек би си избрал един TDI Ford,отколкото бензинов скорпион,даже и на газ

Всеки средностатистически човек би си избрал един TDI Ford,отколкото бензинов скорпион,даже и на газ

- TPECHAT
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2007, 19:30
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0i Ghia 115 (1985), Focus 1.6 100 (2011), Kuga 1.5 120 (2019)
Ти не сподели май колко харчи твоят звер. Аз си намерих книга за Скорпио в една бензиностанция от типа на ония, които ги даваха с Ладите 
Според таблиците там моята си е все още в нормите - 90 км/ч е 6.2 л, градско 11л и леко позасилена около 7 и нещо. Наистина доста стабилна... понякога без да се усетя след изпреварване по магистралата дигам към 160... Само веднъж я тествах докъм 180, но не съм дорасъл още за такива скорости, въпреки дългия стаж на NFS
А като гледам разходите на нови подобни коли не виждам да са станали по-икономични

Според таблиците там моята си е все още в нормите - 90 км/ч е 6.2 л, градско 11л и леко позасилена около 7 и нещо. Наистина доста стабилна... понякога без да се усетя след изпреварване по магистралата дигам към 160... Само веднъж я тествах докъм 180, но не съм дорасъл още за такива скорости, въпреки дългия стаж на NFS

А като гледам разходите на нови подобни коли не виждам да са станали по-икономични

- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Аз с тая генерация дето ми реве на главата имам чуството че летя със 300 а иначе като я настъпя не се замисля .. Млад шофьор съм карал съм всичко на всичко около 8-9 коли и имам наблюдения относно стабилността.. Найстина форда доста седи на пътя.. тежка кола е... отзад е на носачи(независимо окачване) и в завоите я бива .. Скорпиото е Сиера със повече екстри и малко по широка в формите поне според мен това си е разликата... ,че е по висок клас..
- mladen1984
- потребител
скорпио
Харчи-Градско 18л.
извън градско 9л при 90-120км.ч.

извън градско 9л при 90-120км.ч.
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
нз колко струва, не се интересувам от фотоапарати. просто мисля че това може да се постига и с обработкаTPECHAT написа:Няма никаква обработкаdoctordre написа:+обработкаTPECHAT написа:Мерси!
Ами с дигиталката я щракнах: Канон 300Д, обектив 85мм, бленда f/1.2.. Просто обективът струва колкото колата, но това не е фотофорум, за да се обясняваме дали или...
Със здраве
- mladen1984
- потребител
скорпиото
Колега Треснат ще ми кажеш ли как функционират пръскачките на фаровете на форда??Когато активираш пръскачките на предното стъкло или по друг начин??
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Леле, направо е уникална!
Не знам кой и е бил предишния собственик, но я е поддържал адски добре!
Успех с ученето на шофиране, при минимално внимание към скопиона ще ти служи безотказно мноооого дълго време!
Колкото до това, че не е много нова, това си има плюсове - много е здрава и поддръжката й е евтина!
пп: наистина много високо си вдигнал летвата, почти всяка следваща кола ще ти се струва дървена!
Не знам кой и е бил предишния собственик, но я е поддържал адски добре!
Успех с ученето на шофиране, при минимално внимание към скопиона ще ти служи безотказно мноооого дълго време!
Колкото до това, че не е много нова, това си има плюсове - много е здрава и поддръжката й е евтина!
пп: наистина много високо си вдигнал летвата, почти всяка следваща кола ще ти се струва дървена!