Купих си Мондео 1.8 турбо дизел.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
- Status: Извън линия
Сигурен ли си, че радиатора е проблемен? Не че нещо, но смяната му е много кофти, сваля се цялото арматурно табло...
Дизела не заграва бързо като бензинов мотор... Какво казва уреда за температурата на мотора?
При мен се беше скапало копчето на климатика - то определя и от къде да "смуче" въздух. Нямаше значение, дали съм го завъртял на външен въздух или рециркулация, винаги взимаше външен въздух, а той е студен...
Дизела не заграва бързо като бензинов мотор... Какво казва уреда за температурата на мотора?
При мен се беше скапало копчето на климатика - то определя и от къде да "смуче" въздух. Нямаше значение, дали съм го завъртял на външен въздух или рециркулация, винаги взимаше външен въздух, а той е студен...
-
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2006, 22:25
- Модел на автомобила: FORD mondeo 1.8 tdi 95 год.
- Status: Извън линия
zdravei
колега честито , сега смени си термостат ако не стане ........ забрави да сменяш радиаторчета и щуротии просто ти е подпушен старото специално на мондео лесно се отпушва без ад се сваля маркучите са достатъчно дълги и проблема е никакъв .......... сваля се интеркулера и двете маркучета се виждат как излизат от купето разкачаш ги и почваш да промиваш аз моето го направиш с неква основа която слагат на акумолаторите оставш да постой 10-20 мин и със маркуча от чешмата му задаваш да изхвърли всичко навън и така няклко пати при мен имаше огромен ефект амлко объркано звучи но които го интересува точната процедура да пише сабщение