Санкция при превишена скорост с 39 км/ч ?

И как да се борим с тях!? Петте секунди преди катастрофата. Това можеше и да не се случи.
Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J
Status: Извън линия

Мнение от Kocko » 27 окт 2006, 13:25

Radar Detector Rullz. Че някъде по пътя между Сливен и София имаше камери. Гадове :) Преди Стара Загора свири на умряло май.

Пич не карай така в тези села, особено ако няма кола пред теб да опере пешкира. Аз винаги си пускам някой състезател пред мен за аванс, нищо че имам радар. Той не помага като си първа кола. Като изписка, означава че са ме стрелнали вече.

А иначе и аз не им спрях един път, преди Нова Загора точно преди завоите има някакво кръстовище и аз изпреварвах на кръстовището доста бързо. Мацката каза после че ми били махали, ама аз кое да гледам, кой ми маха или кво идва отсреща. Със сигурност не са ми видяли номера.

А и веднъж ме бяха спрели с наглостта че съм карал с превишена. А не бях аз, беше едно БМВ, което ме изпревари и явно ги е отеб*ал че пробваха да си го изкарат на следващата кола. Заядох се малко че това са пълни абсурди да пишат актове на хората, само щото имат норматив зададен от шефовете, и понеже не бях сам и спътничката се заяде и тя, а тя юристка ми прегледаха документите, резервни гуми, винетки и темподобни и ме пуснаха.

P.S. Ще ви постна тема как е монтиран моя. Не е вярно че трябва лупата му да гледа директно. Това се използва за Laser detectors, които ги нема в БГ. Предполагам идват скъпичко на родния КАТ, и искрено бих се радвал да им идват скъпичко още доста време! :) Никой полицай не го е видял досега, вързан ми е към контактния ключ и спира като загася двигателя. Така че не могат даже да го чуят.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Barum
потребител
потребител
Регистриран: 17 авг 2006, 19:15
Модел на автомобила: Ford Orion CVH Ford KA
Контакти:

Мнение от Barum » 09 дек 2007, 18:50

Колеги снощи ме спряха с превишена скорост 31km/h при ограничение 50 :cry: някой да ми каже каква ще е санкцията имам едно много гадно предчувствие че ще ръся пачки на тия куки от КАТ обаче още не са почнали ръцете да ме сърбят :P
ще съм ви благодарен.

Edinuser
Потребител
Потребител
Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.

Мнение от Edinuser » 09 дек 2007, 19:09

Ами за 31км/ч май беше - 6 точки + 100лв ако е извън населено място и 150 лв в населено + книжката на трупчета за 1 месец.
Не съм 100% сигурен но нещо такова беше.
ако беше до 30 км/ч над огр. минаваш само с 2 или 4 точки беше + глоба до 50 лв зависи колко е над ограничението.

Потребителски аватар
chains
потребител
потребител
Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier

Мнение от chains » 10 дек 2007, 19:44

С новия ЗДвП положението с актовете е страшно - за нула време се губи книжката и ти съдират джобовете!

Потребителски аватар
Stefak
потребител
потребител
Регистриран: 22 фев 2006, 09:44
Модел на автомобила: Форд Мондео 1.6 2000 г.

Мнение от Stefak » 12 дек 2007, 09:28

150 лв. е глобата, които трябва да си платиш в рамките на един месец защото иначе ти взимат книжката, плюс някакви точки.
Ако те спрат и не си си презаверил акта ще ти напишат още един, но не знам каква е глобата там.

Отговори

Върни се в “ЗАСТРАХОВКИ, КАТ и ПТП”