Питане за тонколони ?
-
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 19:48
- Модел на автомобила: Ford Escord 1.8 TD ('97-ма)
- Status: Извън линия
Питане за тонколони ?
искам да ви питам нещо
наскоро открих , че комбито ми има място за тонколони отзад , на гредите на вратата на багажника. Веднага ми хрумна да си сложа тонколонки и отзад, но не ми е ясно нещо : касетофона си ми е заводския TRAFFIC 3000, който има отзад 2 големи букси и захранва 2-те тонколони на вратата. та въпроса ми е дали може да захранва още 2 тонколони отзад и дали няма да се прецака нещо ?
наскоро открих , че комбито ми има място за тонколони отзад , на гредите на вратата на багажника. Веднага ми хрумна да си сложа тонколонки и отзад, но не ми е ясно нещо : касетофона си ми е заводския TRAFFIC 3000, който има отзад 2 големи букси и захранва 2-те тонколони на вратата. та въпроса ми е дали може да захранва още 2 тонколони отзад и дали няма да се прецака нещо ?
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Няма да прецакаш нищо. Сметнат е. От икономии се циганеят и не слагат колони. Моята пък нямаше фабрично предни, аз си слагах. Фордовска работа, кво да си говорим.
Освен това ти е окабелено мястото на колоните отзад. Вземи линийката, мери диаметъра на мястото за монтаж и бягай в първия магазин. От опит Hertz са велики колони за относително малко пари. Ти преценяш според джоба си обаче! Няма правилен отговор на това какви колони да си сложиш.
Освен това ти е окабелено мястото на колоните отзад. Вземи линийката, мери диаметъра на мястото за монтаж и бягай в първия магазин. От опит Hertz са велики колони за относително малко пари. Ти преценяш според джоба си обаче! Няма правилен отговор на това какви колони да си сложиш.

- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Форд поднасят приятни изненади на клиентите си всеки миг 
Аз на задните врати нямам със сигурност, понеже не са предвидени говорители на никой модел (а и съм проверявал
)
Но на задната кора имах.
Та си мисля, че ако колицата е близко наборче на моята, ще са сложили на фабричните места за говорители.
Няма да спамя повече, като провериш, ще се разбере
Но търси внимателно и на скритите места 

Аз на задните врати нямам със сигурност, понеже не са предвидени говорители на никой модел (а и съм проверявал

Но на задната кора имах.
Та си мисля, че ако колицата е близко наборче на моята, ще са сложили на фабричните места за говорители.
Няма да спамя повече, като провериш, ще се разбере

-
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 19:48
- Модел на автомобила: Ford Escord 1.8 TD ('97-ма)
Оправих се най-накрая.
Благодаря за съветите.
Оказа се че нямаше кабели, но си пуснах наново и всичко стана.
Но открих нещо друго....незнам тука ли да питам или да пускам нова тема......свалих предното табло...не самото табло де, а капака дето е на таблото със врътките за парното.
Като го свалих намерих една букса да си виси , много наподобява на буксата дето влиза отзад в часовника, но е малко по-широка....някой дали има идея за какво може да има букса ????
навсякъде си е включено всичко друго ( часовника, парното , реотани на задна чистачка и лампички) ....за къде ли може да е тази букса ????
Благодаря за съветите.
Оказа се че нямаше кабели, но си пуснах наново и всичко стана.
Но открих нещо друго....незнам тука ли да питам или да пускам нова тема......свалих предното табло...не самото табло де, а капака дето е на таблото със врътките за парното.
Като го свалих намерих една букса да си виси , много наподобява на буксата дето влиза отзад в часовника, но е малко по-широка....някой дали има идея за какво може да има букса ????
навсякъде си е включено всичко друго ( часовника, парното , реотани на задна чистачка и лампички) ....за къде ли може да е тази букса ????
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Ако се заровиш по-дълбоко,ще откриеш че на доста места в купето и отпред в коша при двигателя има много свободни букси които си висят свободно и не са включени никъде.Преди време бяхме обсъждали тук че най-вероятно когато колата се сглобява,ел.инсталацията се полага като за най-луксозната Джия с всички екстри,а в последсвие,която екстра я няма,буксата си виси.Аз на Мондеото съм намерил няколко такива...Примерно,отдолу при моторчето на стъкломиещото имам още една букса,най-вероятно ако имаш стъкломиещо и за фаровете.Където трябва да бъде копчето за подгряване на предното стъкло също стигат кабели дотам,въпреки че дупката е затапена,а колата ми няма такова подгряване.Като махна тапата и кабелите се виждат с готова букса...и т.н.