F1?....Има Господ!!!

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
licho
потребител
потребител
Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати
Status: Извън линия

Мнение от licho » 22 окт 2007, 21:04

Макларън сега недоволстват, разследвания щуротии
то стана като Българското футболно първенство.

Батето да не е станал консултант на Макс Мозли :roll:

ай ще им .... да ма фанат за железото
:) Човек това звучи гордо, но всичко може да се очаква от него!

1.8d
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с

Мнение от 1.8d » 22 окт 2007, 21:26

Болидите на БМВ-Заубер и Уилямс няма да бъдат дисквалифицирани от последното състезание за сезона във Формула 1 за Голямата награда на Бразилия, потвърдиха от ФИА. След финала на пистата „Интерлагос” вчера стана ясно, че колите на Нико Розберг (Уилямс), Ник Хайдфелд и Роберт Кубица (БМВ) ще бъдат подложени на разследване от комисарите в Сао Пауло.

Розберг, Кубица и Хайдфелд финишираха съответно на четвърта, пета и шеста позиция. При създалата се ситуация не бе ясно дали спечелилият титлата Кими Райконен (Ферари) ще запази трофея си, тъй като при отнемане на точките записани в състезанието от тримата пилоти, Люис Хамилтън можеше да триумфира като световен шампион.

По-рано от Международната автомобилна федерация (ФИА) потвърдиха, че температурата на горивото в колите на БМВ-Заубер и Уилямс-Тойота не отговаря на правилата. Според разпоредбите на организацията, се забранява горивото в болидите да е с температура, която да е с повече от 10 градуса по-малко от тази на въздуха. След щателно разследване се е оказало, че температурата на горивото в колите на Кубица, Розберг и Хайдфелд е била по-ниска от позволеното.
Абе как ще ги дисквалифицират...те(ФИА) направиха и невъзможното да спечели Ферари....че сега щели да гледат някакви си правила,още повече измислени от тях... :evil: :arrow: http://gong.bg/view_article.php?article_id=25385" onclick="window.open(this.href);return false; Сигурно в последните обиколки дето Кубица,Розберг и Хайдфел се прецакваха и си правиха шоуто половината тъпаци от ФИА пуснаха жълто на гащите от страх,да не би да се прецака нещо схемата
Изображение
.....Защо съм с ТУРБОДИЗЕЛ,когато няма да се заяждам....

nickysierra

Мнение от nickysierra » 22 окт 2007, 22:09

Поздрави и от мен за победата на Райконен и Ферари. Според мен мен титлата си е заслужена и логична. :wink:

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi

Мнение от kEFi » 23 окт 2007, 09:19

1.8d написа:
Болидите на БМВ-Заубер и Уилямс няма да бъдат дисквалифицирани от последното състезание за сезона във Формула 1 за Голямата награда на Бразилия, потвърдиха от ФИА. След финала на пистата „Интерлагос” вчера стана ясно, че колите на Нико Розберг (Уилямс), Ник Хайдфелд и Роберт Кубица (БМВ) ще бъдат подложени на разследване от комисарите в Сао Пауло.

Розберг, Кубица и Хайдфелд финишираха съответно на четвърта, пета и шеста позиция. При създалата се ситуация не бе ясно дали спечелилият титлата Кими Райконен (Ферари) ще запази трофея си, тъй като при отнемане на точките записани в състезанието от тримата пилоти, Люис Хамилтън можеше да триумфира като световен шампион.

По-рано от Международната автомобилна федерация (ФИА) потвърдиха, че температурата на горивото в колите на БМВ-Заубер и Уилямс-Тойота не отговаря на правилата. Според разпоредбите на организацията, се забранява горивото в болидите да е с температура, която да е с повече от 10 градуса по-малко от тази на въздуха. След щателно разследване се е оказало, че температурата на горивото в колите на Кубица, Розберг и Хайдфелд е била по-ниска от позволеното.
Абе как ще ги дисквалифицират...те(ФИА) направиха и невъзможното да спечели Ферари....че сега щели да гледат някакви си правила,още повече измислени от тях... :evil: :arrow: http://gong.bg/view_article.php?article_id=25385" onclick="window.open(this.href);return false; Сигурно в последните обиколки дето Кубица,Розберг и Хайдфел се прецакваха и си правиха шоуто половината тъпаци от ФИА пуснаха жълто на гащите от страх,да не би да се прецака нещо схемата
...Интересно, защо ли всичките решения на ФИА бяха свързани с Макларън и по-точно разчистване на пътя на момчето???? Не се сещам за нещо, с което да са помогнали на Ферари!!!
Би ли дал конкретни примери или си пишеш ей така, за спорта?

Потребителски аватар
demiro
потребител
потребител
Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
Модел на автомобила: голяма печка :)

Мнение от demiro » 23 окт 2007, 11:49

kEFi написа: ...Интересно, защо ли всичките решения на ФИА бяха свързани с Макларън и по-точно разчистване на пътя на момчето???? Не се сещам за нещо, с което да са помогнали на Ферари!!!
Би ли дал конкретни примери или си пишеш ей така, за спорта?
Завидяхте му вий на таланта,завидяхте.... :?
Ама Английските журналисти са виновни,голямо преекспониране.
Той вярвам 1.8d ще ти отговори подобаващо,че сега не ми се разтягат лакардии :wink:
Само ще кажа,че рядко се раждат таланти като Хамилтън и Кубица.Вторият направо кърти мифки и сифони/глей догодина кво ще направи/ :lol:
Изображение

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi

Мнение от kEFi » 23 окт 2007, 22:10

...според мен, ако качат Фетел на добър болид....ще им скрие шапките на всички, вкл. и Хамилтън....

Потребителски аватар
ivoled
потребител
потребител
Регистриран: 11 мар 2007, 23:39
Модел на автомобила: Фиеста 98(вече не), Орион 91 и ЛАЧИЯ ДОГАН

Мнение от ivoled » 12 яну 2008, 18:24

Така гледах преди малко едни клипчета в Vbox,като всяко едно поражда различни чувства в мен та реших да ги споделя с вас.
Вярно не са точно по същината на темата но все пак,мисля си,че не са и за fun-темата а тази е най-близката подобна.
Njoy

http://www.vbox7.com/play:54d4c7a6" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.vbox7.com/play:2d38d7e5" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.vbox7.com/play:14f69102" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.vbox7.com/play:20c6eb89" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.vbox7.com/play:19b910f0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.vbox7.com/play:665eeccb" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 12 яну 2008, 18:55

Иха има даже и Хакинен, като реве в Италианските храсти. *00120*
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

iztreshtql
потребител
потребител
Регистриран: 27 юли 2007, 23:16
Модел на автомобила: Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140hp Instyle

Мнение от iztreshtql » 12 яну 2008, 21:36

Това клипче http://www.vbox7.com/play:665eeccb" onclick="window.open(this.href);return false; е уникално. Нека почиват в мир всичките тези пилоти. Уникални са кадрите когато един от пилотите се опитва да помогне до последно на Roger Willamson, кадрите са просто неуписуеми с думи. Очите ми се напълниха със сълзи... Формулата е била ужасно коварна, забележете че всяка катастрофа, води до възпламеняване на автомобила.

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:

Мнение от la4o » 12 яну 2008, 21:42

наистина това е най-сърцераздирателната сцена... не бях гледал повечето от катастрофите... но тази наистина много ме впечатли...

Потребителски аватар
ivoled
потребител
потребител

Мнение от ivoled » 12 яну 2008, 22:38

iztreshtql написа:Това клипче http://www.vbox7.com/play:665eeccb" onclick="window.open(this.href);return false; е уникално. Нека почиват в мир всичките тези пилоти. Уникални са кадрите когато един от пилотите се опитва да помогне до последно на Roger Willamson, кадрите са просто неуписуеми с думи. Очите ми се напълниха със сълзи... Формулата е била ужасно коварна, забележете че всяка катастрофа, води до възпламеняване на автомобила.
Може да е изтъркано може да е клише обаче май колкото дава толкова и взима.Аз като го гледах честно казано изтръпнах (случвало ми се е много рядко)

Потребителски аватар
ivoled
потребител
потребител

Re: F1?....Има Господ!!!

Мнение от ivoled » 11 май 2008, 16:50

Форца Италия.
Да разбутаме пак тая тема.

DTM