тропане отзад???
-
- потребител
- Регистриран: 28 май 2006, 09:49
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.25i 16v ghia zetek-s 1995
- Status: Извън линия
тропане отзад???
имам някакво тропане отзад,при преминаване през дупки и дупчиции др. неравности. мислех че е от резервната гума , но я претегнах,после помислих че аспуха може да се удря в купето-но и това отпадна. сега съм се насочил към задния мост-но незнам какво може да причини тропането там. някой ако има идеи от какво може да е да сподели.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: тропане отзад???
НАСКО според мен е прав.
Само искам да ти кажа да не жалиш пари за тях както и ако ти се наложи за предни защото не след дълго пак ще опреш до тях и то кратък срок и тогава ефтините за това кратко време ще са по-зле от тези с които си и ден за ден ако отлагаш защото няма пари и не ти се дават отново и то за по-скъпи ... бе ще скапеш амортисьорите ако е останал някакъв живот в тях.
Двигателя ти евентуално е 1.25 защото 1.3 16 клапана няма. Другия 16 клапанов от този период е като на моята.
1.25 - 75 коня
1,4 - 90 такива и едно магаре на волана
Друга аномалия е че МК4 знам че почва 96-та.
Я дай на ЛС да се разберем да ми пратиш снимки на фиестата
Само искам да ти кажа да не жалиш пари за тях както и ако ти се наложи за предни защото не след дълго пак ще опреш до тях и то кратък срок и тогава ефтините за това кратко време ще са по-зле от тези с които си и ден за ден ако отлагаш защото няма пари и не ти се дават отново и то за по-скъпи ... бе ще скапеш амортисьорите ако е останал някакъв живот в тях.
Двигателя ти евентуално е 1.25 защото 1.3 16 клапана няма. Другия 16 клапанов от този период е като на моята.
1.25 - 75 коня
1,4 - 90 такива и едно магаре на волана

Друга аномалия е че МК4 знам че почва 96-та.
Я дай на ЛС да се разберем да ми пратиш снимки на фиестата
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
На самия заден мост няма ли тампони и втулки? Карахме едно Пунто с разбити такива и при всяка неравност имахме чуството, че задния мост ще се остане по пътя. Проблемът обаче беше ясен- разбити втулки и/или тампони на задния мост.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Дам видях и се извинявам, че си мислех че знам всичкоmytanta написа:фиестата е ...

Хубаво, че си коригирал данните в прифила.
Така с гадаене няма да стане.
Аз и НАСКО сме на позиция за тампоните (подпорите) на амортисьорите! Иди някой майсторчага да я огледа или искаш сам?
Кат искаш сам я вдигни на крик, обаче ще трябва да ти е по-навиското, некък си на някоя естакада. Вдигаш я на крик и ти слизаш в ниското. Хващаш гумата и почваш да я буташ като се стремиш да разклатиш така че да даваш зор да размърдаш амортисьора горе дето се лови в купето. Ако има проблем там ще забележиш.