Голям разход
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
- Status: Извън линия
Пали и тръгвай остави ги тия бабешки работи, с бензина които ще изгори колата студена за 10мин ще минеш някой друг километърEvlogia написа: Пълна автоматика. Сега на студеното, пускам двигателя да загрее на безнин, 10 мин, светвам лампите на газта, и потеглям. След 5 метра, автоматично превлкючва на газ.
*

- Evlogia
- потребител
- Регистриран: 03 дек 2007, 09:42
- Модел на автомобила: Форд куриер
- Контакти:

Много си мил! Не ми е за бензина, Не бързам за никъд.,
И докато тя кротко си загравя, си изхвърлям пепелника, пия второ кафе, заглеждам гаджета....

И не на последно място. Умувам, как мога да избягам от трафик, и леко зомбирани пешеходци.

А и мисля да проведа едно леко "разследване" като какъв точно газов инжекцион са ми закачили в колата.

Не е богат този, който има много, Богат е онзи, който няма нужда от нищо!
- Evlogia
- потребител
- Регистриран: 03 дек 2007, 09:42
- Модел на автомобила: Форд куриер
- Контакти:
Надявам се, да е намален разхода.
В неделя, ще пътувам до Кюстендил и 2-3 околни селца, и ще засега.
Днес напълних цялата бутилка
и ще видим.
От както я сръчка майстор Влади, върви леко, без проблем, все едно съм си на бензин, и за сега слуша..таралясника. <:-P:
В неделя, ще пътувам до Кюстендил и 2-3 околни селца, и ще засега.
Днес напълних цялата бутилка

От както я сръчка майстор Влади, върви леко, без проблем, все едно съм си на бензин, и за сега слуша..таралясника. <:-P:
Не е богат този, който има много, Богат е онзи, който няма нужда от нищо!
- shor7y666
- потребител
- Регистриран: 05 окт 2007, 01:46
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0i 16v 131k.c Ghia
Висок разход
Хора помагайте голям разход ми прави сиерата сипах и 10лв и минах 30км можете ли да ми кажете как мога да си я настроя сам защото всеки се пише за майстор и накрая висок разход като си я бях настройвал аз ми правеше разход 20/100 а сега 35 помагайт че ще ударя фалита колата е Форд Сиерра 2000 кубика карбуратор 115 кончета(не ми е тежък крака).ако някой ми помогне ще съм му много благодарен.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Висок разход
10лв и 30км значи 33лв за 100км. При цена на бензина от 2.10лв това е 15.5 литра на 100 разход...shor7y666 написа:Хора помагайте голям разход ми прави сиерата сипах и 10лв и минах 30км можете ли да ми кажете как мога да си я настроя сам защото всеки се пише за майстор и накрая висок разход като си я бях настройвал аз ми правеше разход 20/100 а сега 35 помагайт че ще ударя фалита колата е Форд Сиерра 2000 кубика карбуратор 115 кончета(не ми е тежък крака).ако някой ми помогне ще съм му много благодарен.
Още повече, че с такива малки зареждания изобщо не можеш да я засечеш правилно колата.
- shor7y666
- потребител
Висок разход
Говоря ти за газ не бензин не съм уточнил грешката е моя
- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
Може да си уцелил на газ-станцията съотношението на пропан-бутанshor7y666 написа:Хора помагайте голям разход ми прави сиерата сипах и 10лв и минах 30км можете ли да ми кажете как мога да си я настроя сам защото всеки се пише за майстор и накрая висок разход като си я бях настройвал аз ми правеше разход 20/100 а сега 35 помагайт че ще ударя фалита колата е Форд Сиерра 2000 кубика карбуратор 115 кончета(не ми е тежък крака).ако някой ми помогне ще съм му много благодарен.
да е било в повече бутан и затова се получават тези аномалий.................желателно е ако видите да зареждат газ-станцията бегай на по далеяната от нея защото бутанът е по тежък от пропанът и той се налива общо зето първи там и при теб както при изгарянето му на автомобила

- shor7y666
- потребител
Висок разход
Знам че една от най добрите е Петрол и зареждам само там.На друго място не съм зареждал.Днес ходих при един майстор и ще видя какво е станало. 

- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
shor7y666 написа:Знам че една от най добрите е Петрол и зареждам само там.На друго място не съм зареждал.Днес ходих при един майстор и ще видя какво е станало.

Единствено при тях съм постигал разход от 20/100 газ.
Поздрави

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Аааааа двама сме бре, аз също ги отказах от две години насам.....!The seven написа:shor7y666 написа:Знам че една от най добрите е Петрол и зареждам само там.На друго място не съм зареждал.Днес ходих при един майстор и ще видя какво е станало.Да кажем само че съм готов да споря здраво отностно читавоста на Петрол.
Единствено при тях съм постигал разход от 20/100 газ.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- shor7y666
- потребител
Висок разход
А къде зареждате защото от всеки различно чувам.Да пробвам и там да заредя.Само не ми казвайте на Панов ако има при вас такава де
да видим там където ви зареждате дали ще имам разлика в разхода