Голям разход
- isoiso
- потребител 
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
- Status: Извън линия
Пали и тръгвай остави ги тия бабешки работи, с бензина които ще изгори колата студена за 10мин ще минеш някой друг километърEvlogia написа: Пълна автоматика. Сега на студеното, пускам двигателя да загрее на безнин, 10 мин, светвам лампите на газта, и потеглям. След 5 метра, автоматично превлкючва на газ.
*
 Студена кола се кара до 3000 оборота, а не да стои на място.
 Студена кола се кара до 3000 оборота, а не да стои на място.- Evlogia
- потребител 
- Регистриран: 03 дек 2007, 09:42
- Модел на автомобила: Форд куриер
- Контакти:
 isoiso
   isoisoМного си мил! Не ми е за бензина, Не бързам за никъд.,
И докато тя кротко си загравя, си изхвърлям пепелника, пия второ кафе, заглеждам гаджета....

И не на последно място. Умувам, как мога да избягам от трафик, и леко зомбирани пешеходци.

А и мисля да проведа едно леко "разследване" като какъв точно газов инжекцион са ми закачили в колата.

Не е богат този, който има много, Богат е онзи, който няма нужда от нищо!
						- Evlogia
- потребител 
- Регистриран: 03 дек 2007, 09:42
- Модел на автомобила: Форд куриер
- Контакти:
Надявам се, да е намален разхода.
В неделя, ще пътувам до Кюстендил и 2-3 околни селца, и ще засега.
Днес напълних цялата бутилка и ще видим.
 и ще видим. 
От както я сръчка майстор Влади, върви леко, без проблем, все едно съм си на бензин, и за сега слуша..таралясника. <:-P:

В неделя, ще пътувам до Кюстендил и 2-3 околни селца, и ще засега.
Днес напълних цялата бутилка
 и ще видим.
 и ще видим. От както я сръчка майстор Влади, върви леко, без проблем, все едно съм си на бензин, и за сега слуша..таралясника. <:-P:
Не е богат този, който има много, Богат е онзи, който няма нужда от нищо!
						- shor7y666
- потребител 
- Регистриран: 05 окт 2007, 01:46
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0i 16v 131k.c Ghia
Висок разход
Хора помагайте голям разход ми прави сиерата сипах и 10лв и минах 30км можете ли да ми кажете как мога да си я настроя сам защото всеки се пише за майстор и накрая висок разход като си я бях настройвал аз ми правеше разход 20/100 а сега 35 помагайт че ще ударя фалита колата е Форд Сиерра 2000 кубика карбуратор 115 кончета(не ми е тежък крака).ако някой ми помогне ще съм му много благодарен.

- cenzor
- потребител 
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Висок разход
10лв и 30км значи 33лв за 100км. При цена на бензина от 2.10лв това е 15.5 литра на 100 разход...shor7y666 написа:Хора помагайте голям разход ми прави сиерата сипах и 10лв и минах 30км можете ли да ми кажете как мога да си я настроя сам защото всеки се пише за майстор и накрая висок разход като си я бях настройвал аз ми правеше разход 20/100 а сега 35 помагайт че ще ударя фалита колата е Форд Сиерра 2000 кубика карбуратор 115 кончета(не ми е тежък крака).ако някой ми помогне ще съм му много благодарен.
Още повече, че с такива малки зареждания изобщо не можеш да я засечеш правилно колата.
- shor7y666
- потребител 
Висок разход
Говоря ти за газ не бензин не съм уточнил грешката е моя

- schrack
- потребител 
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
Може да си уцелил на газ-станцията съотношението на пропан-бутанshor7y666 написа:Хора помагайте голям разход ми прави сиерата сипах и 10лв и минах 30км можете ли да ми кажете как мога да си я настроя сам защото всеки се пише за майстор и накрая висок разход като си я бях настройвал аз ми правеше разход 20/100 а сега 35 помагайт че ще ударя фалита колата е Форд Сиерра 2000 кубика карбуратор 115 кончета(не ми е тежък крака).ако някой ми помогне ще съм му много благодарен.
да е било в повече бутан и затова се получават тези аномалий.................желателно е ако видите да зареждат газ-станцията бегай на по далеяната от нея защото бутанът е по тежък от пропанът и той се налива общо зето първи там и при теб както при изгарянето му на автомобила

- shor7y666
- потребител 
Висок разход
Знам че една от най добрите е Петрол и зареждам само там.На друго място не съм зареждал.Днес ходих при един майстор и ще видя какво е станало. 

- The seven
- потребител 
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
shor7y666 написа:Знам че една от най добрите е Петрол и зареждам само там.На друго място не съм зареждал.Днес ходих при един майстор и ще видя какво е станало.
 Да кажем само че съм готов да споря здраво отностно читавоста на Петрол.
 Да кажем само че съм готов да споря здраво отностно читавоста на Петрол.Единствено при тях съм постигал разход от 20/100 газ.
Поздрави

- madboy
- Администратор 
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86  
 Ford Ka I coupe
 Ford Focus 2.0 mk1
 You'll Never Walk Alone!
 „Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран."
- Контакти:
Аааааа двама сме бре, аз също ги отказах от две години насам.....!The seven написа:shor7y666 написа:Знам че една от най добрите е Петрол и зареждам само там.На друго място не съм зареждал.Днес ходих при един майстор и ще видя какво е станало.Да кажем само че съм готов да споря здраво отностно читавоста на Петрол.
Единствено при тях съм постигал разход от 20/100 газ.

Фен на служителите на OMV "Белозем"
 Фен на служителите на OMV "Белозем"Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- shor7y666
- потребител 
Висок разход
А къде зареждате защото от всеки различно чувам.Да пробвам и там да заредя.Само не ми казвайте на Панов ако има при вас такава де  да видим там където ви зареждате дали ще имам разлика в разхода
 да видим там където ви зареждате дали ще имам разлика в разхода