Кожена облицовка на волан - 30 минути труд + малко пари !
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Golf-a е станал много добре ( а и всички такива поръчкови волани също - виждал съм и доста други).debug написа:Качеството е друго, цената е друга. Всеки си решава. Аз си дадох мнението, не го налагам на никой.
Мнението ти е ОК и го приемам, наистина волана на твоя приятел е станал значително по-добре отколкото калъфката.
Парите не са изобщо проблем в случая, на мен проблема ми е, че не искам да оставям колата в чужди ръце за няколко дни или да си откачам волана за момента.
След време , ако реша , че ми се занимава предполагам, че ще отида на тапицер, за да свършат работата качествено.

- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Колата не се оставя - носиш волана на място при тапицера. На другия ден е готов.
Предположих, че именно нуждата от разглобяване те притеснява. Моят приятел също се беше спекъл как ще сваля волана и затова закара колата в Хаас, бутна на едни от майсторите 15 кинта, и му го свалиха и качиха неофициално
.
Отделно му обякоха топката на скоростите и му ушиха маншон по стария общо за 25 лева. Като цяло не мисля, че е скъпо...
Път и бях обещал да ти пусна снимки на тоя волан, пусто до сега не можехме да се наканим с пича да направим една фотосесия на голфарата.
П.П. Едно MOMO пък го направиха с жълта индикаторна лентичка на 12 часа - oversteer индикатор - стана като от списание
Предположих, че именно нуждата от разглобяване те притеснява. Моят приятел също се беше спекъл как ще сваля волана и затова закара колата в Хаас, бутна на едни от майсторите 15 кинта, и му го свалиха и качиха неофициално

Отделно му обякоха топката на скоростите и му ушиха маншон по стария общо за 25 лева. Като цяло не мисля, че е скъпо...
Път и бях обещал да ти пусна снимки на тоя волан, пусто до сега не можехме да се наканим с пича да направим една фотосесия на голфарата.
П.П. Едно MOMO пък го направиха с жълта индикаторна лентичка на 12 часа - oversteer индикатор - стана като от списание

- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Ами... казва му се мерак. Има хора, които носят обувки от 20лв, има такива които носят от 200... Въпрос на преценка и избор. Аз лично обичам красиви изпълнения. Като се кача на кола с пластмасов волан и ми е супер евтино и тъпо да я карам. Същото е кола без подлакътник (изключвам илиенските изпълнения). В този списък влиза и моята кола.добре, а в крайна сметка какво ви кефи да давате пари за кожен волан (било то калъфка или претапициране) Rolling Eyes това поне за мен си е излишна работа
Има още време докато си насмогнем на харчовете и си купим коли с кожени табла. Тогава ще е друга песен вече.
Така че свят широк, хора всякакви. Аз принципно предпочитам да дам парите си за такива неща, отколкото за к**ви и пиене. По-голямо удовлетворение намирам.
А cenzor, направо съм сигурен, че ще го подариш това другата седмица и ще скочиш на скъпото изпълнение. Просто по подлакътника те познахме какъв човек си

- cenzor
- потребител
- Контакти:
Kocko написа:
Така че свят широк, хора всякакви. Аз принципно предпочитам да дам парите си за такива неща, отколкото за к**ви и пиене. По-голямо удовлетворение намирам.
А cenzor, направо съм сигурен, че ще го подариш това другата седмица и ще скочиш на скъпото изпълнение. Просто по подлакътника те познахме какъв човек си

- cenzor
- потребител
- Контакти:
Re: волан
TAIOR написа:ако този волан ти харесва добре ,ако искаш да ти стане оригинал и си близо до пловдив абади се!!

Ти ли се занимаваш с воланите, или някой познат/фирма.