ПАК АЗ И ПАК ЗА СРЕЩА...
- achkob
- модератор
- Регистриран: 25 май 2005, 22:44
- Модел на автомобила: focus 1.8TDDi ambiente wagon
- Контакти:
- Status: Извън линия
ПАК АЗ И ПАК ЗА СРЕЩА...
ЗНАЧИ!!!за да няма недоразумения пускам тази тема
срещата е сряда,14ти този месец
на еко петролиум на булевард България по посока НДК!!!ПРИСЪСТВИЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
P.S.
15 мин преди 8 30,т.е 8 15 на COSSY ще му бъде поставен НАМОРНИК,за да не се притесняват хората и да доидат спокоини на срещата,НЯМА ДА БЪДЕТЕ УХАПАНИ!!!
P.S.S.
ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА НАМОРНИКА!!!ако не доида на срещата,КАЖЕТЕ НА МАМА ЧЕ Я ОБИЧАМ...

P.S.
15 мин преди 8 30,т.е 8 15 на COSSY ще му бъде поставен НАМОРНИК,за да не се притесняват хората и да доидат спокоини на срещата,НЯМА ДА БЪДЕТЕ УХАПАНИ!!!

P.S.S.
ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА НАМОРНИКА!!!ако не доида на срещата,КАЖЕТЕ НА МАМА ЧЕ Я ОБИЧАМ...

Биалетка за 140лв??? ДА-ДА...
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
То няма зa разказване (разказване идва от думата... *0027* ) 01 си беше в обичайната форма, поговорихмее, но така и не договорихме нищо, освен, че ако отида да ми правят джантите може и да е безплатно *0027* Общо взето начесохме си езиците, видяхме металните колектори на pepy1, разбрахме, че с ackob сме почти съседи и jordj ни обясни за огледалата при фиестите и мондеотата
)) и почифффката
От сега пускам "ауто-ауейа на jordj" 

- achkob
- модератор
- Регистриран: 25 май 2005, 22:44
- Модел на автомобила: focus 1.8TDDi ambiente wagon
- Контакти:
ами които не не бил на срещата не е разбрал...
значи засега ще направя от 1.1 в син и в бял цвят и 2.2 пак в двете разцветки...само че не е 18/15,а 20 на нещо си...и също от дългия вариант за задно стъкло,само че трябва да го покоригирам...всичко ще се лепи ОТВЪТРЕ!!!ще има и 2-3 броики за външни,но решихме че отвътре е наи-добре...това е засега... 

Биалетка за 140лв??? ДА-ДА...