Мноого лошо! Отказва да запали!
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
- Status: Извън линия
Ще се радвам при следващото ти посещение да си разменим телефоните и да се обадиш!kEFi написа:Благодаря за съчувствието!ewgeny написа:Аре бе хора!!! Отидете му на човека на гости да видите какво й е на любимата му (фордчето). Нали знаете - сговорна дружина, планина повдига. Малко съм далеч, но аз със удоволствие бих дошъл.![]()
Със Шумен имам много и добри спомени и с удоволствие ходя там
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- dpower
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 14:08
- Модел на автомобила: Civic
И аз
имам опит с дъпането... Питайде bilder. Така че ако трябва - кажете. Напоследък съм малко зает, но имам въже и т.н. Ако трябва обади се направо. Оставил съм ти телефона си на лична бележка.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Благодаря Ви много,приятели!
Но вече я откарах с пътна помощ. По безопасно е! А и няма вероятност от глоби или нежелани усложнения имайки предвид трафика........
Малко съжалявам, ама.....ЗА БОГА, НЕ ПОЛЗВЕАЙТЕ ПЪТНА ПОМОЩ-ТЕЯ СА ЛУДИ ЗА ВРЪЗВАНЕ (
) 55 лева за 12 км...

Малко съжалявам, ама.....ЗА БОГА, НЕ ПОЛЗВЕАЙТЕ ПЪТНА ПОМОЩ-ТЕЯ СА ЛУДИ ЗА ВРЪЗВАНЕ (

- bilder
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2005, 23:09
- Модел на автомобила: VW Polo 1.4i+CNG
- Контакти:
Пътна помощ ли?
Колега аз ползвам САМО DP-ра от Пловдив до Сф за около 1ч. и нещо малко кофти като минем някой тир щото от струята Фиестунката се залюлява и трептенията се придават по важето и се получава един резонанс немога да ти опиша.Само аварийните светкаха леко иначе пълен мрак и не съм видял че аналоговия прибор на таблото показва близо 140км 

Последна промяна от bilder на 07 апр 2005, 13:24, променено общо 1 път.
- kEFi
- потребител
Re: Пътна помощ ли?
А би ли пояснил какво значи това DP?bilder написа:Колега аз ползвам САМО DP-ра ...
- kEFi
- потребител
Хе-хе-ха....
Да, ама той казва, че не кара с повече от 120км/ч

Иначе по темата - смятайте я за приключена! Надявам се не само засега!!! Причината - "кадърни алармаджии" + лошо стечение на обстоятелствата - няколко полуразрушени студени спойки на блока с бушоните
П.П. Вече пърпоря

Иначе по темата - смятайте я за приключена! Надявам се не само засега!!! Причината - "кадърни алармаджии" + лошо стечение на обстоятелствата - няколко полуразрушени студени спойки на блока с бушоните

П.П. Вече пърпоря

Последна промяна от kEFi на 07 апр 2005, 14:08, променено общо 2 пъти.
- bilder
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2005, 23:09
- Модел на автомобила: VW Polo 1.4i+CNG
- Контакти:
Re: Хе-хе-ха....
Може да се каже че са извънредни обстоятелства:Магистрала,лява лента,нощно време,малка моЩна кола тегли малко по голяма и се чуди как да минат през караула на ЦариградскоkEFi написа:Да, ама той казва, че не кара с повече от 120км/ч![]()
![]()

- dpower
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 14:08
- Модел на автомобила: Civic
Re: Хе-хе-ха....
Бе аз не карам, ама като е за щуротията...kEFi написа:Да, ама той казва, че не кара с повече от 120км/ч![]()
![]()

- kEFi
- потребител
Ами...
Защото не ми се ще да опъна отзад някоя клубна колаcossy написа:Доста ТЪП проблем, жалко, че се оръси така за пътна помощ... що не приемаш помощ от клуба? Нали сме за`тфа?!