затъмняване на стъкла.Къде?
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
- Status: Извън линия
еми по принцип не е разрешено на шофьорските стъкла
има някакъв начин но не знам какъв е, предполагам ако наистина са фабрични може и да се регистрира така, или допълнително да се узакони някакси
но нямам представа как става. иначе аз съм карал с най-тъмното фолио на всички стъкла и е голяма тръпка
непрекъснато трепериш и се оглеждаш за полицаи щото ако не са от тия дето приемат $$$ директно ти спират колата от движение а това не е приятно
а иначе jojo- има 4-5 варианта на черното фолио, препоръчвам ти най-тъмното
евентуално на щофьорските можеш да сложиш и от най-светлото за да нямаш проблем с полицаите. има и два размера (поне аз толкова съм срещал)- на теб ти трябва по-малкото което е 300х50см, другото го водят за бусове и като цяло за някакви голееми стъкла
така че смело взимай най-тъмното и лепи навсякъде без шофьорските стъкла
ето как изглеждат моите

а иначе jojo- има 4-5 варианта на черното фолио, препоръчвам ти най-тъмното

ето как изглеждат моите

- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
за предните стъкла не е разрешено принципно,само на държавни автомобили и има изключения валидни за по скъпите автомобили на нашите любими мутри.
на бившата ми шефка имаше G500 и всички стъкла бяха затъмнени,така и я докараха и кат и бяха съставили акт,но доколкото знам го обжалваха.ама сега тази същата G class вече е без черни предни стъкла.
иначе за тонирането и на менми е интересно,поне като информация,защото цифрата няма да е малко.
на бившата ми шефка имаше G500 и всички стъкла бяха затъмнени,така и я докараха и кат и бяха съставили акт,но доколкото знам го обжалваха.ама сега тази същата G class вече е без черни предни стъкла.
иначе за тонирането и на менми е интересно,поне като информация,защото цифрата няма да е малко.
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- didon80
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Мондео МК3 GHIA X 2.2 TDCI 2005г.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 74#p545238 - Местоположение: Сливен
- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
Лично познавам човека който лепи фолиото може и биташко може иdidon80 написа:doctordre много добре изглежда с тъмното фолио сиерата![]()
А къде го продават да си купя и аз....... Имаш ли от по светлото на предните стъкла или са чисти?
от хубавото ако си заинтересован пишими на ЛС ........видях че
си от Сливен но не съм те виждал на срещите

- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
абе ако видиш задното стъкло по-отблизо малко ще се разочаровашdidon80 написа:doctordre много добре изглежда с тъмното фолио сиерата![]()
А къде го продават да си купя и аз....... Имаш ли от по светлото на предните стъкла или са чисти?

- jojo
- потребител
колеги ако сложа различен нюанс(демек:на страничните по тъмно ,айде няма най,а на заднато (вратата) по светло да речем 2 ро и 3 то по затъмняване) ще се получи ли цигания,или няма да има огромна разлика.
а инач бихте ли препоръчали някакво на по нормална цена като за собственик на форд,ама ай да не е пък и това от 3.50лв или над 25лв
за някаква марка или директно от магазин 
а инач бихте ли препоръчали някакво на по нормална цена като за собственик на форд,ама ай да не е пък и това от 3.50лв или над 25лв

- jojo
- потребител
ако може,кажете ми колко нюанса има туй черно въобще и да ходя да взимам за 6-8лв някакво еднакво и да действам.
няма да откажа да ми предложите нещо като марка и да дадете отзив за тази цена към която съм се насочил(от най шиббаняшкото ли е?)

няма да откажа да ми предложите нещо като марка и да дадете отзив за тази цена към която съм се насочил(от най шиббаняшкото ли е?)