Трети стоп
- nicko
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo-Kombi 2.0 136 DOHC 1993г
- Status: Извън линия
Трети стоп
Може ли да ми препоръчате трети стоп за Мондео Комби 1. ВПловдив има на Руския пазар 2 вида с диоди и с лампи по 7-8 лева, но ми се струват пунта мара. На едно приятелче му докараха Мондео комби от Италия и третия стоп съвсем друга работа.

- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Мондео комби МКІ е без трети стоп. Фабрично започват да се монтират на МКІІ, чийто заден капак е същия като на МКІ.
Аз лично съм си сложил трети стоп с диоди и съм доволен - даже светва преди нормалните стопове - наистина разликата е милисекунди, но има. Другото което е, забравяш за изгорели крушки, а и не натоварваш ел. веригата.
Та според мене - вземи си светодиоден.

Аз лично съм си сложил трети стоп с диоди и съм доволен - даже светва преди нормалните стопове - наистина разликата е милисекунди, но има. Другото което е, забравяш за изгорели крушки, а и не натоварваш ел. веригата.

Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от Brock на 18 яну 2007, 17:20, променено общо 1 път.
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
аз съм виждал на много места като се почне от илиенци до горубляне.в автоманията има,в повечето магазинчета за автоаксесоари има,в младост и дружба е пълно ,аз моя го взех от младост 1 след обновения пазар за 7 лв ,иначе има и зад 43 ти бл(ако ти говори нещо) но май са леко по скъпи,ама то и качеството е ...,на един приятел му падна отлепи се и неще да залепва сега
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- ravenman
- потребител
- Регистриран: 19 май 2007, 15:58
- Модел на автомобила: .....
- Контакти:
Наскоро си сложих и аз такъв - допълнителен стоп.Купих си го от "Симеон" (номера не го зная кой е) за 9 кинта.В краищата свети синьо,а в средата червено. Лепенките бяха изгорели о не лепнеха, затова го лепнах на стъклото с онея бързо-лепнещите лепила, от рода на "капчица" 
Добре изглежда отзаде форделата

Добре изглежда отзаде форделата

Когато дойде краят,винаги се сещаме за началото!
Когато всичко отиде подяволите.....не отивай и ти!

Когато всичко отиде подяволите.....не отивай и ти!

- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
ако си седан е лесно,през корите(ако ти се занимава) или през мокета и зад седалките.ако си хечбек или комби,ако ти се заиграва много може да махаш корите(пластмасовите детайли) и през тях,иначе го пусни да виси по каналите,ама като го отвориш кабеляците си се виждат и не изглежда много гот ,особенно при хечбек.пти комбито е по добре ,защото кабела много малко ще се вижда,ако нямаш някаква козирка(тогава и никак),просто го прокарваш по конзолите и да не виси и да те дразни,слагаш едни малки скобки(подобни на тези за кабелната,ако се сещаш,само че не с винтче ,а с лепенки-самозалепващи) ,няма да се бие на око мн и няма да виси(това разбира се ако стопа го слагаш в горния край).при хечбек ,ако някой е скрил кабел нека каже как го е нагодил и на мен ще ми е интересно,но с метода за комбито,който аз казах не става,щото и скобките се отляпят/чупят при затваряне/отваряне и все виси кабеляк,затова дето и да се сложи,все тая -гре,долу, по средата и ....затова при седан е най-удобно и седи по елегантно сравнение с другите,ако има значение де,защото важна е ползата все пак 

винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- dimitardima
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2007, 18:52
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1,8 I Zetec 16V Ghia 1996г.комби 112к.с. тел.0896138531
- Контакти: