KIA, SKODA, Toyota...?
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
- Status: Извън линия
Re: KIA, SKODA, Toyota...?
Колата е жив картинг с малък волан, големи джанти и стегнато окачване и голяма резачка, удоволствието при каране е несравнимо с гореизброените модели, а подробна информация можеш да получиш тук http://clubalfaromeo.com/forum/" onclick="window.open(this.href);return false;iztreshtql написа:Загледах сега Алфите, някой с идея, колко им е гаранцията и изобщо някакво инфо за 147 3 врати 1.9 JTD 120hp?
И на дизайн е адската мръсница

-
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:16
- Модел на автомобила: Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140hp Instyle
Сметки без кръчмар... баща ми не я хареса, а и майка ми не и се накефи. Отпада, обаче дружно определихме новия Леон, като много хубав, само че централната му конзола е покъртително грозна. Всичко друго е страшно. Правиме тука некви пазарлъци, казах му че се отказвам от Астрата, за едно i30 2.0 140hp
, мисля че ще е по-добро от Астрата. Ще видим, какво ще излезе накрая. Отново благодаря на всички помагащи, в оказалия се найстина труден избор.

- isoiso
- потребител
Сеат съм тествал чисто нов, Алтеа или нещо такова седалките бяха мечтата на ортопеда и всичко в тая сапунерка беше абсолютно недоразумение
А Хюндаите са добри, приятел си купи Санта Фе от магазина, само седалите са кофти нямаха никаква странична опора. Абе така е баща ти като си купува кола оставяй го да си решава . .

А Хюндаите са добри, приятел си купи Санта Фе от магазина, само седалите са кофти нямаха никаква странична опора. Абе така е баща ти като си купува кола оставяй го да си решава . .
-
- потребител
Е как ще го оставя, нали на мен ще я купува, той кара Санта Фе и да ти кажа седалките не са лоши? Не знам дали предлагат различни седалки, но найстина са удобни, с много настроики на шоферската
. Ми така като гледам, доста положителни мнения за Хюндай и не само от вас чувам, което ми е даже малко странно. Утре отиваме да тестваме евентуално ако имат някое налично i30, а и да дадат цена, все пак ще е може би 5тата кола във фамилията от там, дано не се скръндзат
. Много е красив Леона, обаче найстина тая конзола, аз да я бях правил, по-добре щеше да изглежда.

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
айде и аз да се включа имам познати ,много близки таксиджии със соната
техния коментар беше :
никога не бих си купил хюндай за личен автомобил
а както знаем сонатата е S класата на хюндай
техния коментар беше :
никога не бих си купил хюндай за личен автомобил
а както знаем сонатата е S класата на хюндай
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Регистриран: 08 юли 2005, 20:28
- Модел на автомобила: Hyundai Accent 1.4 95 ph
От таксиджия акъл? Карам Акцента 6м. - 10к километра и съм доволен. За и30 чувам още по-добри отзиви - все пак моя е турски, а тези и30 които продават тук са само Корейски. Взимай и не се чуди. Според мене и 1,6 - 122 к.с. не е лош. Избирай! 

Колкото повече, толкова повече!
Мечо Пух
Мечо Пух
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
той не дава акъл ,а споделя опит
ако работата ти е да караш кола и 12 часа си на соната ,а след това на друга кола и ти би усетил разликата ,плюсове и минуси (минусите са повече)
аз също споделих мнение ,а какъв ще е избора на колегата ?
решава той
ако работата ти е да караш кола и 12 часа си на соната ,а след това на друга кола и ти би усетил разликата ,плюсове и минуси (минусите са повече)
аз също споделих мнение ,а какъв ще е избора на колегата ?
решава той
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
1.6 дизела е 115. Ще гледам да е 2.0 140 ако е тази колата. Колкото до Сонатата, не знам. Баща ми от Санта Фе-то е доволен, до колкото може да се каже, защото го е карал 20к км. и30 има повече екстри от джипа
, който беше най-високо ниво на окомплектовка + разни други екстри. Много са вложили в и30-то, а и в крайна сметка нали дават 5г. гаранция, ще си го правят ако се чупи, само да не е често. Утре дано има едно да го подкараме и ще се изясни някой и друг въпрос. Всяко мнение е ценно, както споделих и аз бях скиптично настроен, но доста хора споделят че фирмата Хюндай се развива много мощно и за хора като мен дето не могат да си купят или по-точно да избират между БМВ и Мерцедес, май ще дойде добра алтернатива.

- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Sonata-та е абсолютна пръчка правена за Щатите. i30 е много добър. Технически е брат близнак с KIA C'eed. Мен лично ме дразни само външния вид и че на EURO NCAP изкара 4 звезди, а най-добрите в класа са с по 5 (Focus, Golf, дори C'eed и пр.).
Leon е чудесен, но вътре е доста дървен, наистина. Също и вози дървено, ъъ пардон, спортно.
Alfa 157 е емоционален избор, после береш ядове, но какво от това ако те кефи много. Модела остаря, поведението на пътя не е кой знае какво. Но пък дизайна...
Успех!
Leon е чудесен, но вътре е доста дървен, наистина. Също и вози дървено, ъъ пардон, спортно.
Alfa 157 е емоционален избор, после береш ядове, но какво от това ако те кефи много. Модела остаря, поведението на пътя не е кой знае какво. Но пък дизайна...
Успех!
Ford. Feel the difference
-
- потребител
Днеска ходихме, карахме и30 с Дизел 1.6 115 коня. С 4тири човека, от които единия беше 100кг:), с пуснат климатик вървеше прилично. Особено на 4та имаше много голяма еластичност. Говорихме, струвахме... в крайна сметка май това ще е колата Стайл ниво на оборудване + 2.0 дизел 140 коня. Достатъчно екстри си има, много хубав двигател + 6 скоростна ръчна кутия. 3-4 месеца ще го чакаме живи и здрави разбира се, до тогава ще карам най-стария звяр Фиеста 1.0 88г.
, Фокусника тази седмица май си заминава.

-
- потребител
Край на сагата, почва 3-4 месечно чакане! Колата е поръчана, i30 2.0 140hp. Дано съм избрал правилната алтернатива. Благодаря на всички, прочетох доста положителни мнения от вас за тази кола, не е да не са ми повлияли. Бях по-скептично настроен. Благодаря на всички.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Ами освен да те поздравим за бъдещата придобивка 

-
- потребител
Благодаря, живи и здрави да сме, да я дочакаме.
-
- потребител
- Регистриран: 08 юли 2005, 20:28
- Модел на автомобила: Hyundai Accent 1.4 95 ph
iztreshtql радвам се на твоето развитие. Не че те следя и в двата форума. Просто ни съвпадат пътищата. И аз карах доста години различни фордове и сега съм им фен, но все пак новият Хюндай който карам от 6 м. по ме кефи. 

Колкото повече, толкова повече!
Мечо Пух
Мечо Пух
-
- потребител
Замина си Фокуса. Днес го дадохме
. Да ви кажа, някак си тъжно ми стана, а не знам защо така. Майка ми и тя се вкисна, щото много го обичаше и каза, че новата кола няма да я обича. Хората, тоест те са ни приятели, май останаха доволни, особено като видяха, че по застраховка е оценена за над 11 000, даже 12 000, а ние им я дадохме за 9400. Каквото било, било. Чакаме новата юли месец. Сега фъркам с един Пасат 2, на дядо, много е шик. Има климатроник, автоматик, кожен салон... абе много е луд
и е комби, голяма лодка е;). После дядо си го взима и пали към село, а аз се качвам на Фиестичката от 88г. която се замислихме, че винаги е била на линия и никога не ни е оставяла на път. Странно, голяма пушка е. Вярно с това двигателче 1.0 и с тези... много години, вече не върви с повече от 100-110, ама си е супер;).

- isoiso
- потребител
Даже много пари сте му взели явно е бил доста добър, трябва да си мноооого доволен. 

-
- потребител
Така ли? Мен ако питаш още можеше, ама само на някой мераклия, защото колата е СЕРВИЗНА на 100%! Тя има части, които са още в гаранция и то части за над 500-600лв. Няма смисъл да ги изброявам вече, но като знам в наща държава колко се "цени" това, мисля че е добре.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Абе, за 8 годишен Фокус , парите са си доста.iztreshtql написа:Така ли? Мен ако питаш още можеше, ама само на някой мераклия, защото колата е СЕРВИЗНА на 100%! Тя има части, които са още в гаранция и то части за над 500-600лв. Няма смисъл да ги изброявам вече, но като знам в наща държава колко се "цени" това, мисля че е добре.

-
- потребител
Прав си 8 е модела, ама колата беше на 7. 2001 е чисто нова взета. Все тая, но в неч са сменяни неща, като задни носачи, съединител, бензинова помпа и т.н. знаеш колко струват тези неща, а и предни амортесйори /тази дума не знам как се пише/. Все тая и аз мисля, че парите бяха добри.
-
- потребител
Сагата приключи. Вече карам Мицубиши Лансър 2.0 DI-D 140hp, ниво на оборудване Инстайл + парктроник + спойлер + накрайник за ауспуха. Ходих с нея до морето и се върнах, колата е перфектна. Навъртях и 1800км и Понеделник, отива за профилактиката след 1000, че просто нямаше как на 1000 не бях в София. Надявам се и накрайника да е дошъл. Колата е уникална! Средна скорост Влас - София 107 км/ч разход: 7.3. Колата дойде миналия петък към 5-6ч., а аз заминавах на море събота в 5 сутринта. Страхотен късмет.
Иначе сагата беше ужасна, 4 месеца чаках I30, но те се уляха и отпадна
, само трябва да ходим да си вземем капарото. Но просто нямам думи на 27ми март го поръчахме в Хюндай, до 5 Август, колата още не беше пройзведена.
Иначе сагата беше ужасна, 4 месеца чаках I30, но те се уляха и отпадна