Тази част от фар на Фиеста 1991
- jasonsmith
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2005, 15:07
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1991 1.1mi
- Status: Извън линия
Тази част от фар на Фиеста 1991
Здравейте, знае ли някой от къде мога да намеря тази част от фара, става въпрос за бялата пластмаса, с която се регулира височината на фара, проверих в няколко магазина, но няма, в момента на нейно място съм сложил част от капачка на шише от 2.0 л., но ако мога да намеря самата пластмаса, ще е най- добре 

Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- jasonsmith
- потребител
- jasonsmith
- потребител
Хм, днес ходих до МП, оказа се че това е комплект, даже не съм сигурен дали говорихме с момичето за една и съша част, поръчка с доставка = 19 лв. Мисля да си карам така, и ако много ме дразни тогава да си го поръчам, че не ми се дават 19 лв 
П.С. Утре ще направя по- мащабна снимка на частта, и ще Ви питам дали говорим за едно и също нещо, че разликата от 1-2 лв до 19 не е малка
Прикачам снимките, колеги за една и съща част ли говорим?

П.С. Утре ще направя по- мащабна снимка на частта, и ще Ви питам дали говорим за едно и също нещо, че разликата от 1-2 лв до 19 не е малка

Прикачам снимките, колеги за една и съща част ли говорим?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- fiesta start
- потребител
- Регистриран: 18 апр 2006, 10:58
- Модел на автомобила: FORD FIESTA 1.1
частичката
колега какво да ти кажа 19 лева не си е малко а пак за ништо,на мен ми се счупиха штипките отдолу на фара търсих търсих няма ,и така един ден минах през една автоморга и си зех цял фар за 15 лева купих доста нешта и за това ми го дадоха толкова ев
тино.

-
- потребител
- Регистриран: 04 май 2007, 15:48
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1 clx
- Контакти:
Re: Тази част от фар на Фиеста 1991
Колега,
Използвай едно средство наречено медна тел. Струва не повече от 1 стотинка и няма да се забелязва кой знае колко
Използвай едно средство наречено медна тел. Струва не повече от 1 стотинка и няма да се забелязва кой знае колко

- jasonsmith
- потребител
ПРи ремонта на рейката, проведен преди около 2 седмици, без да искам си затворих капака отвисоко, и тъй като фара беше деформиран и опираше в него, се разби на парчета
. Отидох при всеизвестния италианец и си купих за 25 лв втора употреба, цял фар с все крушките и моторчето. За мое най- голямо съжаление се оказа че моторчето не работи
, но тъй като фара е доста запазен реших да си го оставя и в момента съм с много хубав и запазен фар, а този от горната снимка вече е в кошчето за боклук.

-
- потребител
- Регистриран: 04 май 2007, 15:48
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1 clx
- Контакти:
Много искам моторчета да си взема за фаровете на тънка лайсна. Аз имам едно ама не ми работи нещо като при тебе. Чудно как ти го е дал фара заедно с моторчето. Обикновенно ги дават поотделно за могат да вадят лев