От къде да си купя най-евтино странично огледало?
-
- потребител
- Регистриран: 24 окт 2005, 11:31
- Модел на автомобила: sofia
- Status: Извън линия
От къде да си купя най-евтино странично огледало?
Кажете, от къде да си купя странично дясно огледало за форд Фиеста 92г?
Искам да е евтино,може и да е старо,изобщо не държа да е ново!
А предно стъкло да знаете от къде да си взема,също възможно най-евтино?
Някакви пичове онзи ден са въртяли гуми пред нас и от хвръкнало камъче стана люспа с малка пукнатина, която в последствие от вибрации ли от какво...,сега ми е спукано половината стъкло
Като ме видят с тая фиеста, а и нали съм дама, сигурно си мислят хората "Гледай я пък тая "овцъ" как се е изпотрошила, а пък аз нямям вина за нито едната от двете щети

Искам да е евтино,може и да е старо,изобщо не държа да е ново!

А предно стъкло да знаете от къде да си взема,също възможно най-евтино?

Някакви пичове онзи ден са въртяли гуми пред нас и от хвръкнало камъче стана люспа с малка пукнатина, която в последствие от вибрации ли от какво...,сега ми е спукано половината стъкло

Като ме видят с тая фиеста, а и нали съм дама, сигурно си мислят хората "Гледай я пък тая "овцъ" как се е изпотрошила, а пък аз нямям вина за нито едната от двете щети

-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- Overclock
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2005, 19:19
- Модел на автомобила: Sierra 1,8TD, BMW 316 96'
- Контакти:
Мисля, че най-добре е да си вземеш ново стъкло, струва към 120-130лв. с монтажа.Втора употреба вървят 50-70лв., след това трябва да се бръкнеш 30-40лв. за монтаж и накрая спестяваш 20-30лв. и имаш здраво, но малко или много надраскано стъкло.Има вариант и да ти кажат: "това е колата - сваляй си стъклото". *00149*
-
- потребител
А-а-а с-с-стига бе!overclock написа:Мисля, че най-добре е да си вземеш ново стъкло, струва към 120-130лв. с монтажа.Втора употреба вървят 50-70лв., след това трябва да се бръкнеш 30-40лв. за монтаж и накрая спестяваш 20-30лв. и имаш здраво, но малко или много надраскано стъкло.Има вариант и да ти кажат: "това е колата - сваляй си стъклото". *00149*

Аз в Мустанг питах и ми казаха 85лв за тонирано в зелено стъкло+монтаж! Какви са тия 130лв

Само огледалцето ми е спукано на страничното, пласмасата си е здрава
-
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2005, 12:06
- Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD 94'
- Контакти:
Re: От къде да си купя най-евтино странично огледало?
overclock е прав за предното стъкло и има една подробност, че по стъклото винаги има малки ама много малки "цънки" /от малки камъчета/ и когато шофираш срещу ниско слънце почити нищо невиждаш защото тия "цънки" грейват като хиляди звездички на предното ти стъкло и при нощно курмуване при насрещен автомобил е същото .nadit написа:Кажете, от къде да си купя странично дясно огледало за форд Фиеста 92г?![]()
Искам да е евтино,може и да е старо,изобщо не държа да е ново!![]()
А предно стъкло да знаете от къде да си взема, също възможно най-евтино?![]()
Успех!
Небойте се роби Спартак е с вас!
-
- потребител
А-а-а с-с-стига бе!overclock написа:Мисля, че най-добре е да си вземеш ново стъкло, струва към 120-130лв. с монтажа.Втора употреба вървят 50-70лв., след това трябва да се бръкнеш 30-40лв. за монтаж и накрая спестяваш 20-30лв. и имаш здраво, но малко или много надраскано стъкло.Има вариант и да ти кажат: "това е колата - сваляй си стъклото". *00149*

Аз в Мустанг питах и ми казаха 85лв за тонирано в зелено стъкло+монтаж! Какви са тия 130лв

Само огледалцето ми е спукано на страничното, пласмасата си е здрава
- tisho.74
- потребител
- Регистриран: 29 сеп 2005, 16:03
- Модел на автомобила: Опел Астра '08 комби 150 к.с. CDTI
За стъклото провери цената и в КОБРА 920 69 03, преди известно време от тях пазарувах какви ли не стъкла за Вектра 2001-ва и беше страшна евтиния- тонирано странично предно 39 лв с демонтаж, почистване и монтаж, тонирано малко странично задно 30 лв с демонтаж, почистване и монтаж, предно с тонирана лента горе 95 лв пак така... 

Търся си форд
- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
Здравейте колеги аз имам един малък проблем със страничното огледало вчера го строших , по точно то увисна на жилата, изпадна неква малка пласмаса (но аз я прибрах естественно) (откачисе целият пласмасов корпус но е здрае !) та закачих както си трябва т.е. го поставих на мястото му но пък обаче не мога да го оправлявам отвътре от палчето и ми се струва че е малко паянтово та искам да помоля да ми кажете от къде мога да си взема ново и как да го сложа , и къде се намира "италянеца"
благодаря предварително !!!

По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Закупена част: челно стъкло бялоnadit написа:Кажете, от къде да си купя странично дясно огледало за форд Фиеста 92г?![]()
Искам да е евтино,може и да е старо,изобщо не държа да е ново!![]()
А предно стъкло да знаете от къде да си взема,също възможно най-евтино?![]()
Някакви пичове онзи ден са въртяли гуми пред нас и от хвръкнало камъче стана люспа с малка пукнатина, която в последствие от вибрации ли от какво...,сега ми е спукано половината стъкло![]()
Като ме видят с тая фиеста, а и нали съм дама, сигурно си мислят хората "Гледай я пък тая "овцъ" как се е изпотрошила, а пък аз нямям вина за нито едната от двете щети![]()
![]()
Закупена за: 108 лева с местене на лепенки монтаж
преди няколко дни.
ако ходиш в кобра си вземи нещо да сложиш или ги накарай да ти изчистят стъклата. напънаха го с крак да го извадят и се напука на едно място и нападаха стъкла. иначе става за половин час, разбира се ако си наред.
огледало си вземи цяло. само стъкло трудно ще намериш а и после ще ти трябва нещо от пластмасите за огледалата. чупят се лесно