ST170 фарове - от къде?
-
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2008, 15:46
- Модел на автомобила: много пари яде
- Status: Извън линия
ST170 фарове - от къде?
Здрасти колеги. Отдавна си търся стандартни Фокус фарове които да имат вградени мигачи. От къде и за колко могат да се намерят
Не е нужно да са нови, но е задължително да са в перфектно състояние
Мерси
Марин

Марин

eibach pro | SVT | borla | AEM | TDR |
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Re: ST170 фарове - от къде?
Дай да уточним кои фарове търсиш...

или

или

Щото ST170 за Европа са с ксеноните (вторите), а за Щатите - SVT - са с черните (третите) или ксенони.
Първите са фаровете на фейслифта (от 2002-2005), има и вариант с бели мигачи вътре (Фокус РС). Неоригинални можеш да търсиш Depo - тайвански, средно качество. Сравнително евтино се намират и в ebay, но и там са основно ментета. Оригиналните в Мото Пфое са към 300 кинта бройката. Имай напредвид, че конекторите им са различни от тия на първите фарове с целия рефлектор, и ще трябва приспособяване (преходник от Фолксваген). (Специално въпроса с ксеноните съм го проучил, че се вкарах в авантюра да ги купувам част по част, там мога да ти помогна повече. Приготви си обаче между 600 и 800 кинта за комплект втора ръка.)

или
или

Щото ST170 за Европа са с ксеноните (вторите), а за Щатите - SVT - са с черните (третите) или ксенони.
Първите са фаровете на фейслифта (от 2002-2005), има и вариант с бели мигачи вътре (Фокус РС). Неоригинални можеш да търсиш Depo - тайвански, средно качество. Сравнително евтино се намират и в ebay, но и там са основно ментета. Оригиналните в Мото Пфое са към 300 кинта бройката. Имай напредвид, че конекторите им са различни от тия на първите фарове с целия рефлектор, и ще трябва приспособяване (преходник от Фолксваген). (Специално въпроса с ксеноните съм го проучил, че се вкарах в авантюра да ги купувам част по част, там мога да ти помогна повече. Приготви си обаче между 600 и 800 кинта за комплект втора ръка.)
-
- потребител
Става дума за първите (фейслифта)
поне за америка - 3-тите идват за 2003+ МК 1, a първата година SVT си идва със стандартните рефлектори, а не почернени
поне за америка - 3-тите идват за 2003+ МК 1, a първата година SVT си идва със стандартните рефлектори, а не почернени

-
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2008, 11:47
- Модел на автомобила: focus; 2002, Zetec 1.8 benzin, 16 V
Имам драсни един лс да се разберем пиши и телефон да ти се обадя
-
- потребител
а аз така и не питах... колко трудно се слагат фейслифтнатите фарове?
това ли е туториала който ми трябва?
http://www.focusfanatics.com/howtos/st170_headlight/" onclick="window.open(this.href);return false;
това ли е туториала който ми трябва?
http://www.focusfanatics.com/howtos/st170_headlight/" onclick="window.open(this.href);return false;