Питане за Car Audio за Ford Mondeo 95' комби.
-
- потребител
- Регистриран: 07 юни 2008, 20:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo TD
- Контакти:
- Status: Извън линия
Питане за Car Audio за Ford Mondeo 95' комби.
Майстора в Технополис ми вика че говорителите във вратите ми били 6 на 8 инча ... по каталог ми излизат 5 на 7... последно незнам какви да взема!
Дайте и съвет за марка... искам нещо 3 или 4-тирилентово с RMS минимум 60W ( по възможност Pioneer) ... В Официалния сайт на Pioneer видях че има такива модификации 6х8 инча и там изрично пише, че са за Mazda и Ford! Днес в Технополис нямаха ( и никога не са имали ) такива говорители с тези размери! Съвет от къде мога да си намеря Pioneer-kи до 100лв. ... благодаря!
Дайте и съвет за марка... искам нещо 3 или 4-тирилентово с RMS минимум 60W ( по възможност Pioneer) ... В Официалния сайт на Pioneer видях че има такива модификации 6х8 инча и там изрично пише, че са за Mazda и Ford! Днес в Технополис нямаха ( и никога не са имали ) такива говорители с тези размери! Съвет от къде мога да си намеря Pioneer-kи до 100лв. ... благодаря!
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Re: Питане за Car Audio за Ford Mondeo 95' комби.
6 X 8=5 X 7,тоест говорите за едни и същи говорители.Колкото до цена не съм много запознат,но си мисля,че трудно ще намериш Pionner на тази цена(до 100 лева).Виж и каталози на други производители,поразрови се,има такива говорители,само,че поради малко нестандартния си размер малко магазини ги поддържат в наличност,но с поръчка ще стане работата

- valeri1972
- потребител
- Регистриран: 22 юни 2007, 10:33
- Модел на автомобила: Mondeo 1995-5D- 1.6i 16V- Zetec 90ps-газов инжекцион
Виж тук:
http://www.avitel-bg.com//?PageID=11&RecordID=269" onclick="window.open(this.href);return false;
и тук:
http://www.k99bg.com/ElC_Catalog.asp?Se ... 7&Groups=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех
http://www.avitel-bg.com//?PageID=11&RecordID=269" onclick="window.open(this.href);return false;
и тук:
http://www.k99bg.com/ElC_Catalog.asp?Se ... 7&Groups=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех

- RSxRacer
- потребител
- Регистриран: 17 сеп 2006, 19:32
- Модел на автомобила: Кара Мондеото с дистанционното в ръката
Незнам защо точно на пайнер си скочил като аз си взех 4 броя Алпин за мондеото.Имат много приятни високи и нежен бас но от към среди са малко зле.Комплекта излиза около 240 кинта.Grigoroff написа:Майстора в Технополис ми вика че говорителите във вратите ми били 6 на 8 инча ... по каталог ми излизат 5 на 7... последно незнам какви да взема!
-
- потребител
- Контакти:
valeri1972, благодаря за сайтовете ... проверих каквото има там но все така си държа за Pioneer-kите. RSxRacer - Видях и твоето предложение...разгледах сайта на Алпине но всичките им модели 6/8 са двулентови... а аз съм DJ и повярвай ми ... предпочитам да нямам толкова бас но да си има среда... защото в диапазана на средите се намира човешкия глас и всяка изпята песен се чувай най-добре със силни среди! Ще ходя до някои специализиран магазин за кар аудио за да видя те какво могат да ми кажато относно доставката на тъй желаните от мен Pioneer-ки 

- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
=D>: =D>: Точно така, много трудно е да се намерят говорители с чисти среди и не толкова силни високи.
Ще ми кажеш ли на какво си се спрял. Аз търся 13см говорители.
Аз бас си имам достатъчно, искам нещо отзад да ми пуска чиста среда.
Ще ми кажеш ли на какво си се спрял. Аз търся 13см говорители.
Аз бас си имам достатъчно, искам нещо отзад да ми пуска чиста среда.

- gero_records
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2008, 23:43
- Модел на автомобила: LANCIA DELTA 2 ,1.9TD,HPE
Аз лично заложих на Pioneer,и съм много доволен.Те имат специално за Форд,Мазда и Роувър.Даже и на колоните пише.3 лентови са и нямат кой знае какъв бас.абе общо взето са перфектни
- Maikal
- потребител
- Регистриран: 12 май 2007, 16:36
- Модел на автомобила:
Ford Focus 1.0 EcoBoost 125hp 2015 ;)
Ford Focus 1.6 TDCi 90hp 2008 ;)
Ford Mondeo 2.0 TDCi 115hp 2004
Ford Mondeo 1.6 16V Zetec 90hp 2000 - Местоположение: Велико Търново / Варна
- Контакти:
Аз и аз мисля да вземам пайнерки за мондеоцето
мисля, че добре ще ми се отразят 
А дали ще свирят добре със заводския касетофон на форд ???

А дали ще свирят добре със заводския касетофон на форд ???
- gero_records
- потребител
тоя заводския касетофон или СД е пълен смях.Ако не си аматйор направо си сложи 1 с-ма Пайнер.....и това е !

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
gero_records написа:тоя заводския касетофон или СД е пълен смях.Ако не си аматйор направо си сложи 1 с-ма Пайнер.....и това е !

А иначе- Пайнер като марка НЯМА. Има Pioneer...

- gero_records
- потребител
Ок бе батка слушай тогава ония хартиените тонколонки.А що се отнася до Pioneer,много добре знам как се пише.
- cenzor
- потребител
- Контакти:
gero_records написа:Ок бе батка слушай тогава ония хартиените тонколонки.А що се отнася до Pioneer,много добре знам как се пише.

- gero_records
- потребител
Re: Питане за Car Audio за Ford Mondeo 95' комби. !!!!!!!!!
Не говорим за някви базови моделчета на Фокус (Focus) ,а за Мондео (Mondeo),като си купя Фокус (Focus) тогава ще кажа нещо за него !
Не говорим за някви базови моделчета на Фокус (Focus) ,а за Мондео (Mondeo),като си купя Фокус (Focus) тогава ще кажа нещо за него !
- cenzor
- потребител
- Контакти:
Спокойно, аз имам колонки оригинални от "базово" Мондео и те също не са хартиени.gero_records написа:Re: Питане за Car Audio за Ford Mondeo 95' комби. !!!!!!!!!
Монтирани са ми в задните врати на колата и свирят съвсем прилично.
- gero_records
- потребител
Добре бе ...секи си знае ....вие питахте аз предложих....прайте ми забележки кое как се пише .,...спориме тука....слагайте си кото искате....имам даже за продан хартиени колонки от Мондео ...някои ако ги иска да пише....бактисах да спориме ....от мене КРАЙ по тая тема 

-
- потребител
- Контакти:
Базовите колони на Мондеото найстина са хартиени капсуловани... аз се спрях на две бошманки които купих от приятел за 40лв. Май ще си остана с тях отпред.. задните съм ги намалил докрай за да не изкривяват звука на предните и си карам така. Някак си не ми се дават 250лв за 4 колони Pioneer TC-H687. В тояга ми предложиха озвучаване за 1300лв. и също така да ми облепят колата с дайнамат. Всичко щяло да ми стъпи към 4-5 бона, а аз му викам: Взех колата за 2800
... и той се озъби и взе да вика че някои хора не жалили пари за старите си коли да ги направели безшумни. Викам му: Аз не съм от тея.

- mury
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2007, 18:07
- Модел на автомобила: mondeo mk2 SW 2.0 16v '99
и аз като вас мисля за смяна на говорителите,но се спрях на кларион,за съжаление 2лентови,дали да не си потърся нещо 3 лентово,как мислите???