трагедия
-
- потребител
- Регистриран: 11 май 2008, 22:42
- Модел на автомобила: eskort
- Status: Извън линия
трагедия
не караите като бесни буквално преди не повече от 40 минути видях грозна гледка на околовръстното след светофара на Суходол посока Л-н челна катастрофа между 2 Форда подробности не видях жертви също съжалявам че нямам снимки но полицаите не ми разрешиха да снимам???
- askoTAS
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 10:09
- Модел на автомобила: fiesta1.3/lexus is 600 hi
Re: трагедия
това наистина е лошо. би било добре от клуба да организираме нещо като "карайте разумно" или нещо подобно.
продавам си фиестата 0877960765
нищо земно неми е чуждо!
нищо земно неми е чуждо!
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=3&t=11082" onclick="window.open(this.href);return false;

- askoTAS
- потребител
да знам! имах предвид че нетрябва само да си пишеме и да качваме потресаващи снимки, а когато седнем зад волана да се праиме като чесме в монте карло. Задане влезем утре и ние в "черната"статистика. Това имах предвид. "БЪРЗАЙ БАВНО" /зада стигнеш/.
нищо земно неми е чуждо!
нищо земно неми е чуждо!
- askoTAS
- потребител
много жалко че няма нови мнения по темата 

нищо земно неми е чуждо!
нищо земно неми е чуждо!
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
За какво са ти нови мнения по темата?
Всеки си прави изводите! Всики си носи отговорността като седне зад волана.
Кви мнения искаш? Вчера едно момче на срещата се хвалеше как летял със 120 по Стамболийски и едвам спрял на кръстовището с Опълченска, че некви теглещи се правили обратен
Остави че тия правят обратен точно там, а той що се опитва да се пребие на оживена централна улица (без значение по кое време на денонощието)!?
Тия теми ги намирам за излишни, защото който не са го научили да кара разумно докато си изкарва книжката, има много малка вероятност да се промени.
Става след някое и друго премеждие по пътищата (дано да са само материялни).
Ама като се кара трябва и акъл бе. Не е само да ръчкаш!
П.П. Малко грубо май го написах. Съжалявам, не искам да засягам никой с нищо.
Всеки си прави изводите! Всики си носи отговорността като седне зад волана.
Кви мнения искаш? Вчера едно момче на срещата се хвалеше как летял със 120 по Стамболийски и едвам спрял на кръстовището с Опълченска, че некви теглещи се правили обратен

Тия теми ги намирам за излишни, защото който не са го научили да кара разумно докато си изкарва книжката, има много малка вероятност да се промени.
Става след някое и друго премеждие по пътищата (дано да са само материялни).
Ама като се кара трябва и акъл бе. Не е само да ръчкаш!
П.П. Малко грубо май го написах. Съжалявам, не искам да засягам никой с нищо.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
То е грубо,ама си е самата истина.Веднъж се разминах на косъм с челен удар точно с подобен раЦер.По пътя за Панагюрище.Реагирах навреме,влизайки в насрещното,докато колата срещу мен навлезе право в моето платно и се смаза в мантинелата.
Добре,че бяхме само двамата на пътя.
Някакъв джедай с жигула...на полицаите обясняваше как се навел да си смени диска в радиото и загубил управление...
Добре,че бяхме само двамата на пътя.
Някакъв джедай с жигула...на полицаите обясняваше как се навел да си смени диска в радиото и загубил управление...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- askoTAS
- потребител
изобщо не е грубо. ама когато маса хора карат с купени книшки ние каде да караме???????????? докато нещата като нестават с пари а стават с много пари нещата щестоят по тоя начин. за съжаление разбирасе.
нищо земно неми е чуждо!
нищо земно неми е чуждо!
-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
Ще се оправимв тогава когато някой политик направи нарушение и отиде в КАТ за алкохолна проба и му напишат акт(ако е виновен).Това стана в Румъния с мин.председателя.В бг. ще стане някъде около 3016 год.+- 50год. А до тогава ще си кааме и ще си се псуваме.Сега съм в Белгия и тук на пешеходна патека спира Кайен и Туарег, и от вътре ти махат да минаваш. И спират на стоп линята която е на около 5м. от пешеходната патека.(баси това не би рябвало да ми прави впечатление) Има алеи за велосипедисти успоредна с тротоара и когато му свети зеелено на пешеходеца и колоездача ,пред него предимство има само трмвая.15 метров автобус стои и чака без да псува или да ръкомаха шофьора.за 20 дена как една катастрофа не видях,не че е нямало разбира се,но Софиянци знаят за кво говоря. 1/3 -а от времето валя дъжд,тогава в наща мила кочинка стават катострофите х 3. Е не че всичко е наред и тук де ,но поне си личи кое е човек и има мозък. И не е модерно тинейджърите а се правят на макаци и да издават кратки нечленоразделни звуци за да докажат кви са вървели. Знаете колко е модерно сега за 15-18 год. трябва да покаже че е много тъп за да е в крак там де да ги знам с кво са в крак, с единствната си гънка ли *ба ли го. 

Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти 

- askoTAS
- потребител
напълно сам съгласен с теб колега,обаче как да стане това в нашите земи,когато щом има проблемче званисе едно телефонче и всичко става все едно нее било никога. аз също имам черно bmv x5 но когато сам на пешеходна пътека винаги спирам. вобще когато човек кара кола,колело,мотор или каквото и да е превозно средство никога не трябва да забравя че нее само той на пътя.
нищо земно неми е чуждо!
нищо земно неми е чуждо!
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
То и аз се старая да спирам по пешеходните пътеки и за това на всичките ми коли задните брони са хванати с тел и коларски болтове.Все се намира някой джедай да загрее по-късно от необходимото,че на тоя знак и тая маркировка е съвсем в реда на нещата тоя пред теб да спре...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!