Обединен форум - информация, факти и проблеми!
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
- Status: Извън линия
Колеги, липсващите мнения на хората са възстановени... тези за които знам demiro и achkob поне са проверени...
поздрави,
la4o
edit:
Утре ще бъде решен и проблема с мненията които не се намирт от търсачката! Процеса изисква време и е рисков, за това ще се направи след back-up на базата данни... възможно е да има срив за около час...
поздрави,
la4o
edit:
Утре ще бъде решен и проблема с мненията които не се намирт от търсачката! Процеса изисква време и е рисков, за това ще се направи след back-up на базата данни... възможно е да има срив за около час...
- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
Ма час, два няма да ни уплаши. Ако искате да се помага организирай ленински съботник, който дойде - една нашивка в повече 

Последна промяна от vlad на 17 дек 2005, 01:56, променено общо 1 път.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
:)
Би трябвало, проблемa с липсващите теми при търсене да го няма вече. Аз експерементирах известно време снощи, и не попаднах на тема, която да е "невидима"...
Моля, ако някой срещне отново проблема да пише, за да го борим отново
Поздрави,
la4o
Моля, ако някой срещне отново проблема да пише, за да го борим отново

Поздрави,
la4o
-
Много голям проблем се оказаха тия числа които при регистрация трябва да вкарам, нямам проблеми с очите вкарвам числата и буквите както са си и не мога да се регистритам, изписва трябва да попълните задължителните данни или нещо от сорта...
Ако може някои да направи регистрация с ник Ivan P (без _ ) поща: Ivan_P_Tuning@mail.bg
То там ще ми изпише паролата която сте избрали, аз ще я сменя и почвам да пиша...
Ако може някои да направи регистрация с ник Ivan P (без _ ) поща: Ivan_P_Tuning@mail.bg
То там ще ми изпише паролата която сте избрали, аз ще я сменя и почвам да пиша...

- Zi
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2005, 00:33
- Модел на автомобила: Nissan 100nx
- Контакти:
И аз имах подобен проблем, но след като написах буквите с главна буква регистрацията премина успешно.Ivan P написа:Много голям проблем се оказаха тия числа които при регистрация трябва да вкарам, нямам проблеми с очите вкарвам числата и буквите както са си и не мога да се регистритам, изписва трябва да попълните задължителните данни или нещо от сорта...
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
И аз за един проблем...
Като пусна ново мнение ми дава неква грешка. За да не стане двойно пращане на едно и също презаредих заглавната страница на форума. В темата която съм писал няма знак, че има нова мнение (което е нормално след като аз съм с последното мнение), НО и не се променя инфото от кой е последното мнение.
Вследствие на това объркване трябва да влизам и в самата тема, за да се уверя дали мнението ми все пак е там... е то си е там де
Като пусна ново мнение ми дава неква грешка. За да не стане двойно пращане на едно и също презаредих заглавната страница на форума. В темата която съм писал няма знак, че има нова мнение (което е нормално след като аз съм с последното мнение), НО и не се променя инфото от кой е последното мнение.
Вследствие на това объркване трябва да влизам и в самата тема, за да се уверя дали мнението ми все пак е там... е то си е там де

-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
И аз за един проблем...
П.П. Вероятно сега ще ми се дублира мнението, но тук копвам съобщението което излиза:
Could not insert new word
DEBUG MODE
SQL Error : 1105 File '/usr/local/share/mysql/charsets/?.conf' not found (Errcode: 2)
INSERT IGNORE INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('Вследствие', 0), ('Като', 0), ('аз', 0), ('в', 0), ('влизам', 0), ('все', 0), ('грешка', 0), ('да', 0), ('дава', 0), ('дали', 0), ('двойно', 0), ('е', 0), ('един', 0), ('едно', 0), ('заглавната', 0), ('знак', 0), ('и', 0), ('има', 0), ('инфото', 0), ('като', 0), ('което', 0), ('кой', 0), ('която', 0), ('мнение', 0), ('мнението', 0), ('неква', 0), ('нова', 0), ('ново', 0), ('нормално', 0), ('няма', 0), ('объркване', 0), ('пак', 0), ('писал', 0), ('последното', 0), ('пращане', 0), ('презаредих', 0), ('проблем', 0), ('променя', 0), ('пусна', 0), ('самата', 0), ('се', 0), ('след', 0), ('стане', 0), ('страница', 0), ('съм', 0), ('също', 0), ('там', 0), ('тема', 0), ('темата', 0), ('то', 0), ('това', 0), ('трябва', 0), ('уверя', 0), ('форума', 0)
Line : 234
File : functions_search.php

П.П. Вероятно сега ще ми се дублира мнението, но тук копвам съобщението което излиза:
Could not insert new word
DEBUG MODE
SQL Error : 1105 File '/usr/local/share/mysql/charsets/?.conf' not found (Errcode: 2)
INSERT IGNORE INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('Вследствие', 0), ('Като', 0), ('аз', 0), ('в', 0), ('влизам', 0), ('все', 0), ('грешка', 0), ('да', 0), ('дава', 0), ('дали', 0), ('двойно', 0), ('е', 0), ('един', 0), ('едно', 0), ('заглавната', 0), ('знак', 0), ('и', 0), ('има', 0), ('инфото', 0), ('като', 0), ('което', 0), ('кой', 0), ('която', 0), ('мнение', 0), ('мнението', 0), ('неква', 0), ('нова', 0), ('ново', 0), ('нормално', 0), ('няма', 0), ('объркване', 0), ('пак', 0), ('писал', 0), ('последното', 0), ('пращане', 0), ('презаредих', 0), ('проблем', 0), ('променя', 0), ('пусна', 0), ('самата', 0), ('се', 0), ('след', 0), ('стане', 0), ('страница', 0), ('съм', 0), ('също', 0), ('там', 0), ('тема', 0), ('темата', 0), ('то', 0), ('това', 0), ('трябва', 0), ('уверя', 0), ('форума', 0)
Line : 234
File : functions_search.php