АC Компресор за Галакси
- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
- Status: Извън линия
АC Компресор за Галакси
Писнами от майстори и майстори и т.н.
от две години и половина имам проблем с климатика
, като го заредя издържа два месеца и до там, близо 1.500лв съм дал за ремонти.
И така филма започна когато реших твърдо да го направя независимо от цената до която ще стигна, тъй като този модел
(моят) не е толкова разпространен из България и майсторите ти праскат цени дето свят ти се завива и ти се отказваш..............да ама не не и аз.
Последната цифра при предпоследният майстор беше от 900лв до 1.600лв за компресор
щот моя не ставал и на отгоре на всичкото питата била прбита
и ми каза така, за рецеклиран компресор от извън България като за твоя модел е цената по горе дето съм я споменал............и кво, ми аз си тръгнах и мисля
що да не измеря тези от мондеото DOHC и чудо направо чудо
става..
Цена 180лв отидох при поредния (майстор) и викам давай пълни, а той вика аааа не.!
Сега ще го свалим и ще го напълним картера му с масло
това аз за сефте го чувам от него а по какъв начин ми зареди системата нямам думи, взе ми точно 100лв и замери с машинка за пропуск.
Та искам да кажа на колегите които имат такъв проблем да не се хващат на лъжите на майсторите че за този модел няма Компресот, има и то на мондео само букса е от другата страна но това не е проблем >:D<: удължават се кабелите...

И така филма започна когато реших твърдо да го направя независимо от цената до която ще стигна, тъй като този модел
(моят) не е толкова разпространен из България и майсторите ти праскат цени дето свят ти се завива и ти се отказваш..............да ама не не и аз.
Последната цифра при предпоследният майстор беше от 900лв до 1.600лв за компресор

Цена 180лв отидох при поредния (майстор) и викам давай пълни, а той вика аааа не.!
Сега ще го свалим и ще го напълним картера му с масло

Та искам да кажа на колегите които имат такъв проблем да не се хващат на лъжите на майсторите че за този модел няма Компресот, има и то на мондео само букса е от другата страна но това не е проблем >:D<: удължават се кабелите...

- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Re: АC Компресор за Галакси
Ами аз мисля, че има тема в която съм писал, че имам компресори и можеше да звъннеш. Както и да е.
А защо компресора е АС??? Тука нещо не се връзва.
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Air Condition компресор е имал в предвид колегатаewgeny написа:Ами аз мисля, че има тема в която съм писал, че имам компресори и можеше да звъннеш. Както и да е.

- schrack
- потребител
Така ли колега ееххх бях във Варна де да знам че имаш такива играчкиewgeny написа:Ами аз мисля, че има тема в която съм писал, че имам компресори и можеше да звъннеш. Както и да е.

- ewgeny
- потребител
АС се използва за променлив ток. Да знаете че е правилно А/С. Не е маловажно. А за галакси, ако все още търсиш мога да проверя, но ако е само за информация по-добре да не проверявам, че съвсем ще почнеш да се ядосваш
- schrack
- потребител
Прав си по-добре недей, че ми побеля косата от тарикати.
Всички слагат по по-помалко фреон от необходимото като се извиняват че при жегите компресора щял да изключва
Всички слагат по по-помалко фреон от необходимото като се извиняват че при жегите компресора щял да изключва
-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2007, 17:20
- Модел на автомобила: ford eskort 1.8 16
ако сложи повече пак е проблем. савсем наскоро имах сащия проблем.сваляне накомпресор разглабяне почистване отвътре лагер скф опръстени и компресора е като новschrack написа:Прав си по-добре недей, че ми побеля косата от тарикати.
- ewgeny
- потребител
Да, ако трябва да избирате плус 50 или минус 50 грама, по-добре да е по-малко. Компресорните климатични системи се разделят на няколко вида, според начина на дроселиране, като при някои от тях, ако има повече фреон може да има непълно изпаряване на хладилния агент, което да доведе до хидравличен удар.