АC Компресор за Галакси

Това се прави така! Няма смисъл да откриваме топлата вода.
Отговори
Потребителски аватар
schrack
потребител
потребител
Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
Status: Извън линия

АC Компресор за Галакси

Мнение от schrack » 30 юни 2008, 18:47

Писнами от майстори и майстори и т.н. *00200* от две години и половина имам проблем с климатика :? , като го заредя издържа два месеца и до там, близо 1.500лв съм дал за ремонти.
И така филма започна когато реших твърдо да го направя независимо от цената до която ще стигна, тъй като този модел
(моят) не е толкова разпространен из България и майсторите ти праскат цени дето свят ти се завива и ти се отказваш..............да ама не не и аз.
Последната цифра при предпоследният майстор беше от 900лв до 1.600лв за компресор :shock: щот моя не ставал и на отгоре на всичкото питата била прбита *00124* и ми каза така, за рецеклиран компресор от извън България като за твоя модел е цената по горе дето съм я споменал............и кво, ми аз си тръгнах и мисля *00147* що да не измеря тези от мондеото DOHC и чудо направо чудо :shock: става..
Цена 180лв отидох при поредния (майстор) и викам давай пълни, а той вика аааа не.!
Сега ще го свалим и ще го напълним картера му с масло :shock: това аз за сефте го чувам от него а по какъв начин ми зареди системата нямам думи, взе ми точно 100лв и замери с машинка за пропуск.
Та искам да кажа на колегите които имат такъв проблем да не се хващат на лъжите на майсторите че за този модел няма Компресот, има и то на мондео само букса е от другата страна но това не е проблем >:D<: удължават се кабелите... :D:

Потребителски аватар
ewgeny
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC

Re: АC Компресор за Галакси

Мнение от ewgeny » 30 юни 2008, 22:22

Ами аз мисля, че има тема в която съм писал, че имам компресори и можеше да звъннеш. Както и да е.
А защо компресора е АС??? Тука нещо не се връзва.
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!

DTM
потребител
потребител
Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
Модел на автомобила: *
Контакти:

Мнение от DTM » 30 юни 2008, 22:42

ewgeny написа:Ами аз мисля, че има тема в която съм писал, че имам компресори и можеше да звъннеш. Както и да е.
Air Condition компресор е имал в предвид колегата :wink: .

Потребителски аватар
schrack
потребител
потребител

Мнение от schrack » 01 юли 2008, 19:16

ewgeny написа:Ами аз мисля, че има тема в която съм писал, че имам компресори и можеше да звъннеш. Както и да е.
Така ли колега ееххх бях във Варна де да знам че имаш такива играчки _friends_ пфууу караш ме да се ядосвам а за Галакси нещо имаш ли..?

Потребителски аватар
ewgeny
потребител
потребител

Мнение от ewgeny » 02 юли 2008, 17:46

АС се използва за променлив ток. Да знаете че е правилно А/С. Не е маловажно. А за галакси, ако все още търсиш мога да проверя, но ако е само за информация по-добре да не проверявам, че съвсем ще почнеш да се ядосваш

Потребителски аватар
schrack
потребител
потребител

Мнение от schrack » 02 юли 2008, 19:05

Прав си по-добре недей, че ми побеля косата от тарикати.
Всички слагат по по-помалко фреон от необходимото като се извиняват че при жегите компресора щял да изключва

emihael
потребител
потребител
Регистриран: 25 ное 2007, 17:20
Модел на автомобила: ford eskort 1.8 16

Мнение от emihael » 18 юли 2008, 11:33

schrack написа:Прав си по-добре недей, че ми побеля косата от тарикати.
Всички слагат по по-помалко фреон от необходимото като се извиняват че при жегите компресора щял да изключва
ако сложи повече пак е проблем. савсем наскоро имах сащия проблем.сваляне накомпресор разглабяне почистване отвътре лагер скф опръстени и компресора е като нов

Потребителски аватар
ewgeny
потребител
потребител

Мнение от ewgeny » 18 юли 2008, 15:13

Да, ако трябва да избирате плус 50 или минус 50 грама, по-добре да е по-малко. Компресорните климатични системи се разделят на няколко вида, според начина на дроселиране, като при някои от тях, ако има повече фреон може да има непълно изпаряване на хладилния агент, което да доведе до хидравличен удар.

Отговори

Върни се в “СЪВЕТИ / НАПРАВИ СИ САМ”