Продавам части за Таунус(1982)
-
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:20
- Модел на автомобила: Ford Taunus '84 V6
- Контакти:
- Status: Извън линия
Продавам части за Таунус(1982)
Продавам части за форд Таунус(1982)-2 врати(оборудвани),фарове,мигачи,преден мост(части) мога да намеря и други работи.Полезна информация по дизаина и фабричния вид на модела 0887-26-45-40;0883-34-65-31
- mustang_64
- потребител
- Регистриран: 30 апр 2008, 18:06
- Модел на автомобила: Москвич 403
Re: Продавам части за Таунус(1982)
Пич ако може да пуснеш 2-3 снимчици защото на мен ми трябват части по купето за форд кортина 82-а но сас таунуса са еднакви по дизайн и интериор самоче кортината е комби ,но частите са еднакви по купето >:D<:
Габровците казвали: Купи си ФОРД за да си горд,купи си ФИАТ за да те е яд !!!
- mikto
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2008, 21:34
- Модел на автомобила: ford taunus
продавам таунус 1977г.
вижте...[attachment=1]collage.jpg[/attachment][attachment=1]collage.jpg[/attachment]
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2006, 15:49
- Модел на автомобила: Opel Rekord C Coupe 1700, 1971
Opel Rekord D Coupe 1975 - Местоположение: София
- Контакти:
Re: продавам таунус 1977г.
Хубава кола, пич, ама напиши какво искаш да я правиш - да се похвалиш ли с нея, да я продаваш лиmikto написа:вижте...

Ако я продаваш (както пише в заглавието) пусни си я в отделна тема в "Ретро" като хората, напиши цена , техн. инфо, резервни части, подробности, къде се намира, координати. Така както си го пуснал тоя пост все едно насила са те бутали да го правиш!
Let there be Rock !
- mikto
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2008, 21:34
- Модел на автомобила: ford taunus
Re: Продавам части за Таунус(1982)
Вчера влезнах за втори път в този сайт. Като го поразгледам и разуча ще пиша където трябва.
За колата-продава се,като всичко на този свят. Не я карам в момента защото се движа с друга,но като ми остане време я разхождам из квартала. Тия дни като имам повече време, ще пиша където би трябвало, на каква цена ще ми се скъса от сърцето !?..
За колата-продава се,като всичко на този свят. Не я карам в момента защото се движа с друга,но като ми остане време я разхождам из квартала. Тия дни като имам повече време, ще пиша където би трябвало, на каква цена ще ми се скъса от сърцето !?..