Помогнете
- malur
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2008, 15:59
- Модел на автомобила: Fiesta xr2i
- Status: Извън линия
Помогнете
На сиера 1.6 бензн 86г може ли да и се сложи 5 степена кутия и ако може каква да тарся
Когато бях дете, всяка вечер се молех за ново колело. След това разбрах, че Бог не работи така, затова си откраднах колело и го помолих за прошка.
-
Re: Помогнете
мисля че не е проблем да се сложи но от dohc двигател не става,търси от някоя сиера 2.0 ohc с 5 скорости
- malur
- потребител
какви са разликите знаеш ли защото ми дават една от doch двигател
Когато бях дете, всяка вечер се молех за ново колело. След това разбрах, че Бог не работи така, затова си откраднах колело и го помолих за прошка.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Няма особен смисъл,да ти кажа.Освен ако не търсиш някаква пределна икономия на извънградско.Като взимах моята Сиера,огледах доста коли.Случайно попаднах на една Ghia 1.6 OHC с 5 скорости.Сравнително редки са.Та човекът каза,че тая кола на 4-та върви повече,от колкото на 5-та.1.6 моторът е твърде слаб за 5 скорости,освен ако карането ти е предимно извънградско по равни пътища.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Ами нормално е. Навремето като се появиха ЛАДА 5-ца с петстепенна ск. кутия на 4-та вдига 150S_C написа:Та човекът каза,че тая кола на 4-та върви повече,от колкото на 5-та.

- malur
- потребител
скоростната ми кутия дроп и трябва да я сменям и за тва искам с 5 скорости тя нека си варви повече на 4 та ама нека си има и пета ко пречи просто искам да знам дали може това е 

- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
ей тва са пълни глупости , да не сте гледали обортомера на ладата ,щото като включиш по-голяма предавка оборотите падат . аз имам лада 1500 81година и си ги вдига 165 на равно на газ вдига само 130 .samsung_bg написа:Ами нормално е. Навремето като се появиха ЛАДА 5-ца с петстепенна ск. кутия на 4-та вдига 150S_C написа:Та човекът каза,че тая кола на 4-та върви повече,от колкото на 5-та.и като превключиш на 5-та скоростта пада на 130
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
За DOHC кутиите ги дават различни.Трябва ти от SOHC. 2.0 примерно.Те по-често се срещат с 5 скорости.При 1.6 е екзотика тая кутия.
Някой да каже от дизеловите 2.3 дали стават кутиите...аз нищо не намерих.
Някой да каже от дизеловите 2.3 дали стават кутиите...аз нищо не намерих.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
-
ами кутийте от dohc-то са си направени само за такъв двигател и са с друг съединител и не може да я сложиш на твойта,моята сиера е с 5 скорости ама е 2,0 не знам как се води кутията търсия от сиера 2,0 5 скорости и слагай ще смъкне разхода най-вероятно с половин литър,пък най добре си смени двигателя с 2.0 ще ти гори пак колкото 1,6 ама пък знаеш че върви 

-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
Иам скоростна кутия точно като за теб,от Сиера 2.0 потърси ме на лично ако си от София
Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти