Проблем с боята на Форд Фиеста 2 врати.
-
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2008, 09:43
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 16v 98г.
- Status: Извън линия
Проблем с боята на Форд Фиеста 2 врати.
Привет колеги! Преди няколко месеца си купих една фиестичка 97 година ако не ме лъже паметта. Тъмно зелена металик. Да чукна на дърво, след смяната на всички основни консумативи, количката върви без никакъв проблем като железна. ОБАЧЕ, тогавашните малки петънца по боята...лака, който тръгна тогава да пада...в момента са се увеличили
Няма ръжда, нито е паднала боята слава богу, НО искам да се погрижа за количката преди да е късно!
Моля ви колеги помогнете! Мисля, че няма да спася положението с боядисване на места и затова се подготвям за цялостно боядисване.
Къде да боядисвам количката, която толкова много обичам?!
Търся професионалист и свестен човек!
Искам колата да стане един път и не след година или три да имам същия проблем!
Цената също е от значение
Няма много много значение къде ще бъде така изброявам 2 града: София и Благоевград.
Благодаря предварително!

Няма ръжда, нито е паднала боята слава богу, НО искам да се погрижа за количката преди да е късно!
Моля ви колеги помогнете! Мисля, че няма да спася положението с боядисване на места и затова се подготвям за цялостно боядисване.
Къде да боядисвам количката, която толкова много обичам?!
Търся професионалист и свестен човек!
Искам колата да стане един път и не след година или три да имам същия проблем!
Цената също е от значение

Няма много много значение къде ще бъде така изброявам 2 града: София и Благоевград.
Благодаря предварително!
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Re: Проблем с боята на Форд Фиеста 2 врати.
За Благоевград почти всички са мърльовци.
За София пробвай тук
http://www.clubford.org/forum/memberlis ... ofile&u=13" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
драсни му ЛС
За София пробвай тук
http://www.clubford.org/forum/memberlis ... ofile&u=13" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
драсни му ЛС
-
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2008, 09:43
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 16v 98г.
Благодаря много колега ще му пиша!
- krassigeoriev
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2008, 10:15
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 1.8 TDci 2006./ Focus MK3 1.6 tdci / Ford Fusion 1.4 tdci
колега в Благоеград има 1-2-ма майстори дет могат да ти оправят боичката на количката