размери на колони на мондео МК2
- FordSierra1.6L
- потребител 
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
- Status: Извън линия
размери на колони на мондео МК2
Какви размери са предните и задните колони на мондео МК 2 комби....отпред са с пищялки...мерси много 

- FordSierra1.6L
- потребител 
Re: размери на колони на мондео МК2
много куц размер....откаде да намеря такиви ,че досега не съм срещал тоя размер...какви други размери може да паснат без преправяне.....6х7 дали ще стане ? за 6х9 ще трябва малко да се реже ми се струва....

- TURBOTO
- потребител 
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Потърси в този раздел имаше тема с линкове към говорители с този размер.Намират се,ако трябва и с поръчка,аз съм JBL,четох,че и Pionner,DLS също предлагат този размер.Поразрови се и ще намериш
Не си струва да преправяш според мен,защото трябва да се реже,а и не се знае магнита на по-големия говорител дали няма да опира и пречи на нормалното движение на стъклото

Не си струва да преправяш според мен,защото трябва да се реже,а и не се знае магнита на по-големия говорител дали няма да опира и пречи на нормалното движение на стъклото

- 
				kreizo
- потребител 
- Регистриран: 11 мар 2008, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo '99
Размера е 5х7 .... И отпред и отзад са двулентови. Моите ги смених с това и съм мноооого доволен

- FordSierra1.6L
- потребител 
добре значи са 5х7 така ли ???

- TURBOTO
- потребител 
Да.
Понеже си пазя кутията от моите говорители ти преписвам дословно какво пише относно размера:6"x 8"(5"x 7") 2 way car audio loudspeaker 

Понеже си пазя кутията от моите говорители ти преписвам дословно какво пише относно размера:6"x 8"(5"x 7") 2 way car audio loudspeaker

- kpacu
- потребител 
- Регистриран: 21 окт 2007, 18:05
- Модел на автомобила: Mondeo 1998 Ghia Zetec 2.0i 16v 130 hp 96 kw
- Контакти:
Аз за моето Мондео взех Hertz и съм също доволен. Взех ги от Авител (офиса срещу хотел Форум бившия Славия в кв. Лагера). Размерите са такива (5"x7")  каквито са написали колегите.

- 
				kreizo
- потребител 
- Регистриран: 11 мар 2008, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo '99
Айде сега ми обясни като на малоумник как 5х7 е равно на 6х8, че аз явно не разбирамTURBOTO написа:6"x 8"=5"x 7"kreizo написа:Размера е 5х7 ....

- TURBOTO
- потребител 
kreizo написа:Айде сега ми обясни като на малоумник как 5х7 е равно на 6х8, че аз явно не разбирам
TURBOTO написа:Понеже си пазя кутията от моите говорители ти преписвам дословно какво пише относно размера:6"x 8"(5"x 7") 2 way car audio loudspeaker
Оттук си правя това заключение,според мен не може в една и съща кутия да има говорители с различни размери

- 
				nikolaydd
- потребител 
- Регистриран: 18 ное 2008, 23:07
- Модел на автомобила: Mondeo 97 2.0 16v Ghia 130hp Zetec
- Контакти:
Аз направо незнам как можете да сте доволни само от тези колони   Всеизвестен факт е,че 6'' на 8'' хубави колони няма
 Всеизвестен факт е,че 6'' на 8'' хубави колони няма  а и за същите пари можете да сложите 2 елипси отзад,та даже и монтаж да платите..Аз съм си оставил фабричните във вратите..и 2 елипси отзад и стана супер..е то и с другите консумативи де ама това съм го написал кадето трябвя.."каква музика имате?"
 а и за същите пари можете да сложите 2 елипси отзад,та даже и монтаж да платите..Аз съм си оставил фабричните във вратите..и 2 елипси отзад и стана супер..е то и с другите консумативи де ама това съм го написал кадето трябвя.."каква музика имате?"

Всеизвестен факт е,че 6'' на 8'' хубави колони няма
 Всеизвестен факт е,че 6'' на 8'' хубави колони няма  а и за същите пари можете да сложите 2 елипси отзад,та даже и монтаж да платите..Аз съм си оставил фабричните във вратите..и 2 елипси отзад и стана супер..е то и с другите консумативи де ама това съм го написал кадето трябвя.."каква музика имате?"
 а и за същите пари можете да сложите 2 елипси отзад,та даже и монтаж да платите..Аз съм си оставил фабричните във вратите..и 2 елипси отзад и стана супер..е то и с другите консумативи де ама това съм го написал кадето трябвя.."каква музика имате?"- TURBOTO
- потребител 
Сигурен ли си,че няма хубави колони в този размер,защото аз свиря с JBL и мога да ти кажа,че няма абсолютна никава разлика от същите само,че в големия размер,така,че това твърдение е лееееко невярноnikolaydd написа:Аз направо незнам как можете да сте доволни само от тези колониВсеизвестен факт е,че 6'' на 8'' хубави колони няма
а и за същите пари можете да сложите 2 елипси отзад,та даже и монтаж да платите..Аз съм си оставил фабричните във вратите..и 2 елипси отзад и стана супер..е то и с другите консумативи де ама това съм го написал кадето трябвя.."каква музика имате?"

А би ли казал на хората каращи комби,къде точно да сложат тези говорители отзад

- 
				nikolaydd
- потребител 
- Регистриран: 18 ное 2008, 23:07
- Модел на автомобила: Mondeo 97 2.0 16v Ghia 130hp Zetec
- Контакти:
така де, наистина с комбитата е кофти..то и в моя случай беше зор защото средния колан е отзад на кората,та щях да го махам,ама се събраха с компромис.  Еми всъщност незнам как свири твоята конфигурация,просто казвам мнението си  а ако не е тайна, колко пари ти излезнаха тези говорители ?
 а ако не е тайна, колко пари ти излезнаха тези говорители ?

а ако не е тайна, колко пари ти излезнаха тези говорители ?
 а ако не е тайна, колко пари ти излезнаха тези говорители ?Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта