ето го и дедо ви
- skuller
- потребител
- Регистриран: 01 сеп 2006, 14:37
- Модел на автомобила: sierra 1.6
- Контакти:
- Status: Извън линия
ето го и дедо ви
малко снимчиси на един от фордовете които имам
за сажеление от доста време е в бокса 
когато имам време ще кача още снимчици че са доста големи и трявба да ги намалявам
ако някои случаино има такова животно да пише
а за тези които се чудат какво е това : форд зефир мк3 (модем ~63) 1.7 4 цилиндъра нз колко коня

когато имам време ще кача още снимчици че са доста големи и трявба да ги намалявам

ако някои случаино има такова животно да пише

- cosworth team ruse
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 21:39
- Модел на автомобила: форд сиера
- Контакти:
Re: ето го и дедо ви
бате откъде го изкопа тоя уникат
,успех с реставрацията

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
След време тази машина ще струва милиони!
пази си я и я пооправи колкото можеш,заслужава си
пази си я и я пооправи колкото можеш,заслужава си

- sharo_baro
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V
- skuller
- потребител
- Контакти:
проблема с резтавряцията е доста труден
от 5-6 години търся двигател .. като отида в някоя морга и кажа името на колата те ми викат "ти луд ли си бе такава кола няма " даже в мото пфое казват че такъф форд нямя
а и като кажа че търся двигател 1700 кубика също ме гледат като извънземен
снимки ..
ето я причината колата да не е в движение .. две огромни дупки на блока при 4ти цилиндър / счупен разпределителен вал ( колата е с долен разпределителен вал ) счупено бутало .. и май е това ;/

ето я причината колата да не е в движение .. две огромни дупки на блока при 4ти цилиндър / счупен разпределителен вал ( колата е с долен разпределителен вал ) счупено бутало .. и май е това ;/
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Абсолютно не вярвам да намериш каквото и да е за тая кола.По-добре помисли за някакъв донор...примерно от Сиера/Гранада мотор ако стане...Щото това е загубена кауза.Колата е ужасно рядка и много стара.Ако може да се вярва на нета,от Зефир 4 с мотор 1.7 са произведени 106 хиляди броя и е произвеждан само 4 години.Мотора го дават,че е същия като на стария Консул.Едва ли в БГ има и една официално внесена бройка от тоя модел.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Абсурд. Недей, защото тогава си губи стойността. По добре малко по-малко подменяй само нужните части. Търси в европейските форуми. Това нещо ще ти отнеме мн. време, но някой ден ще си заслужава.S_C написа:Абсолютно не вярвам да намериш каквото и да е за тая кола.По-добре помисли за някакъв донор...примерно от Сиера/Гранада мотор ако стане...Щото това е загубена кауза.Колата е ужасно рядка и много стара.Ако може да се вярва на нета,от Зефир 4 с мотор 1.7 са произведени 106 хиляди броя и е произвеждан само 4 години.Мотора го дават,че е същия като на стария Консул.Едва ли в БГ има и една официално внесена бройка от тоя модел.
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
прави са хората-части е невъзможно в България да намериш,пък и да излезе някога нещо то ще е на космическа цена,аз викам да я пазиш още 10-20 г. и като стане на един век тогава някой ще ти стовари един камион пари пред къщата за този автомобил
по-луд от лудите е колекционера,нали знаеш 

- skuller
- потребител
- Контакти:
не мотора е редови 4 цилиндров .. за тази кола попринцип има и 6 цилиндров редови и ако неме лъже паметта е 2.6
преди време ми бяха казали да търся сиеров двигател да сложа .. ама искам максимално да остане колата оригинална ;/
доколкото знам в гърция имало някаде доста броики от този модел даже имали и части ама това само като слух го знам .. несам ходил да проверявам ....
преди време ми бяха казали да търся сиеров двигател да сложа .. ама искам максимално да остане колата оригинална ;/
доколкото знам в гърция имало някаде доста броики от този модел даже имали и части ама това само като слух го знам .. несам ходил да проверявам ....
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN