Войната между марките

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
MapTo
потребител
потребител
Регистриран: 12 дек 2008, 21:55
Модел на автомобила: Може би - ford fiesta 1.8 xr2 16v :)
Status: Извън линия

Войната между марките

Мнение от MapTo » 13 дек 2008, 22:32

Видях че има една подобна тема ,но тя е само за форд и опел а познавам доста хора които имат и Mecedes BMW Audi и все ругаят и убиждат някоя друга марка.Измислят се разни тъпи лафчета и много се дразна :evil: !
Например имам едни приятели дето харесват VW и ако стане дума за форд - какви са тия кочини за нищо нестават а пък от другата страна им отвръщат със същото! И се се чуда от каде излезе тоя лаф: "Кой е най-хубавия форд-продадения" много е тапо това и не разбирам неможе ли всеки да си харесва неговото без да обижда останалите! :(
Бензин В Кръвта
Изображение

Потребителски аватар
Svetlix
потребител
потребител
Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
Контакти:

Re: Войната между марките

Мнение от Svetlix » 14 дек 2008, 10:49

mitaka76 написа:Не е проблема в марката. Проблема е в човешката психология, стремежа ни към спор и съревнование.
Като цяло май само феновете на италиянските и на японските марки не се плюят един друг ... Такова нещо като войда според мен няма ;) Просто въпрос на вкус и всеки изказва предпочитания към това което му допада повече.
Изображение

Peet
потребител
потребител
Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98

Мнение от Peet » 14 дек 2008, 11:35

mitaka76 написа:купуваме неща от които нямаме нужда, с пари които нямаме, за да дразним хора, за които не ни пука
Много точно казано! Всеки сам да си отговори кога е щастлив-когато се радва на живота си и на това което има или когато гледа другите дали не му завиждат.

Потребителски аватар
pantata
потребител
потребител
Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07

Мнение от pantata » 14 дек 2008, 17:02

Омразата към форд, много се усеща и във форума на рено, направо съм потресен, става ли дума за барака веднага се слага форд вместо бричка, счупена кола или нещо друго, в една тема аз и още 2-3 човека, които са имали форд защитихме марката, но после като видях на още 5-6 места се отказах. Нарочена е нещо тая марка и това е! Ама да не ти пука, никога не ми е пукало, но понякога се прекалява и не издържам, особено когато се говори наизуст. *banned*
Изображение

Потребителски аватар
samsung_bg
потребител
потребител
Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г

Мнение от samsung_bg » 14 дек 2008, 17:06

Нека си приказват каквото искат по другите форуми, не им се връзвайте.
Изображение

Потребителски аватар
ivailo rachev
потребител
потребител
Регистриран: 04 авг 2008, 22:37
Модел на автомобила: ford scorpio 2,0 89' OHC 77kw/105hp-бивша,fiat bravo 97' 1,6 103++hp

Мнение от ivailo rachev » 14 дек 2008, 17:28

то не е само по форумите :evil: на всякъде е така.най-хубавия форд бил продадения и много такива подобни бисери за марката.един приятел много ме базикаше за това че си купих форд,той има сеат кордоба 97-ма година.да ама аз като си взех форда смених основните работи масла и така нататък сега всичко ми е наред,пък неговото се почна от тампони на двигателя,след тва мина на изпускане на амортисиорите,сега му се отели турбото.и после форда бил боклук :evil: някой като почне да говори против форд без да е карал такава кола и да я е оценил от към качество и надейност и направо се побърквам :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
MapTo
потребител
потребител
Регистриран: 12 дек 2008, 21:55
Модел на автомобила: Може би - ford fiesta 1.8 xr2 16v :)

Мнение от MapTo » 14 дек 2008, 18:16

Наистина простотията на хората няма граници!Не вземат да се замислят от каде са корените на марката и ако не беше нашят приятел Хенри :D дали сега щяха да карат нещо освен каруци :twisted: !
Бензин В Кръвта
Изображение

Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител
Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V

Мнение от Bijutera » 14 дек 2008, 21:13

Щом харесваме дадена марка,отбор или др. значи сме фенове!
А феновете са фенове,когато боготворят своето и мразят противниковото!
това е истинския фен,да знаете :)

Като пример мога да ви дам нещо от футбола-какъв фен си на левски ако не мразиш цска от дъното на душата си и обратното.Между Форд и Опел е същото,Ауди и Бмв и тн...

Потребителски аватар
designer
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2008, 19:12
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V / Citroen Xantia 1.8 8V

Мнение от designer » 14 дек 2008, 21:19

Дали са най-здравите, дали най-красивите е трудно да се каже... :shock: Но е факт, че автомобилът Ford Mondeo и като цяло марката Ford за мен изпълнява най-важното качество, а именно да е оптималният вариант между качество/цена/екстри. Кой каквото иска да плямпоти.
Изображение

Потребителски аватар
ivailo rachev
потребител
потребител
Регистриран: 04 авг 2008, 22:37
Модел на автомобила: ford scorpio 2,0 89' OHC 77kw/105hp-бивша,fiat bravo 97' 1,6 103++hp

Мнение от ivailo rachev » 14 дек 2008, 21:41

ми даа аз съм горд че карам форд въпреки мнението на другите.кой каквото иска такова да говори аз ша си карам фордака и хич не ми е :mrgreen:

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 15 дек 2008, 10:07

Този спор е стар колкото света. Митака го е казал много добре и няма какво да се каже повече.
Познавам човек, който от Рено се качи на Голф, а сега кара Форд. Какво е мнението му ли?
Не иска да чуе за тези две марки Рено и VW повече. Чуди се как е можал да си купи такива кочини и да си мисли, че кара кола.
И други примери мога да дам, но няма смисъл.
Просто комбинацията - липса на образование и възпитание води до такива глупави спорове.
Когато човек има самочувствие, базирано на духовни, а не на материални богатства, никога няма да си помисли да избива комплекси например с автомобила си или телевизора или жената/приятелката. Въобще неща, които неможеш да ползваш непрекъснато, т.е. може и друг да ги ползва доката те няма. За разлика от това, което е в главата ти.

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”