Войната между марките
- MapTo
- потребител
- Регистриран: 12 дек 2008, 21:55
- Модел на автомобила: Може би - ford fiesta 1.8 xr2 16v :)
- Status: Извън линия
Войната между марките
Видях че има една подобна тема ,но тя е само за форд и опел а познавам доста хора които имат и Mecedes BMW Audi и все ругаят и убиждат някоя друга марка.Измислят се разни тъпи лафчета и много се дразна
!
Например имам едни приятели дето харесват VW и ако стане дума за форд - какви са тия кочини за нищо нестават а пък от другата страна им отвръщат със същото! И се се чуда от каде излезе тоя лаф: "Кой е най-хубавия форд-продадения" много е тапо това и не разбирам неможе ли всеки да си харесва неговото без да обижда останалите!

Например имам едни приятели дето харесват VW и ако стане дума за форд - какви са тия кочини за нищо нестават а пък от другата страна им отвръщат със същото! И се се чуда от каде излезе тоя лаф: "Кой е най-хубавия форд-продадения" много е тапо това и не разбирам неможе ли всеки да си харесва неговото без да обижда останалите!

Бензин В Кръвта

- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
Re: Войната между марките
Като цяло май само феновете на италиянските и на японските марки не се плюят един друг ... Такова нещо като войда според мен нямаmitaka76 написа:Не е проблема в марката. Проблема е в човешката психология, стремежа ни към спор и съревнование.

-
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
- Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98
Много точно казано! Всеки сам да си отговори кога е щастлив-когато се радва на живота си и на това което има или когато гледа другите дали не му завиждат.mitaka76 написа:купуваме неща от които нямаме нужда, с пари които нямаме, за да дразним хора, за които не ни пука
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Омразата към форд, много се усеща и във форума на рено, направо съм потресен, става ли дума за барака веднага се слага форд вместо бричка, счупена кола или нещо друго, в една тема аз и още 2-3 човека, които са имали форд защитихме марката, но после като видях на още 5-6 места се отказах. Нарочена е нещо тая марка и това е! Ама да не ти пука, никога не ми е пукало, но понякога се прекалява и не издържам, особено когато се говори наизуст. 

- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
- ivailo rachev
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2008, 22:37
- Модел на автомобила: ford scorpio 2,0 89' OHC 77kw/105hp-бивша,fiat bravo 97' 1,6 103++hp
то не е само по форумите
на всякъде е така.най-хубавия форд бил продадения и много такива подобни бисери за марката.един приятел много ме базикаше за това че си купих форд,той има сеат кордоба 97-ма година.да ама аз като си взех форда смених основните работи масла и така нататък сега всичко ми е наред,пък неговото се почна от тампони на двигателя,след тва мина на изпускане на амортисиорите,сега му се отели турбото.и после форда бил боклук
някой като почне да говори против форд без да е карал такава кола и да я е оценил от към качество и надейност и направо се побърквам

- MapTo
- потребител
- Регистриран: 12 дек 2008, 21:55
- Модел на автомобила: Може би - ford fiesta 1.8 xr2 16v :)
Наистина простотията на хората няма граници!Не вземат да се замислят от каде са корените на марката и ако не беше нашят приятел Хенри
дали сега щяха да карат нещо освен каруци
!

Бензин В Кръвта

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Щом харесваме дадена марка,отбор или др. значи сме фенове!
А феновете са фенове,когато боготворят своето и мразят противниковото!
това е истинския фен,да знаете
Като пример мога да ви дам нещо от футбола-какъв фен си на левски ако не мразиш цска от дъното на душата си и обратното.Между Форд и Опел е същото,Ауди и Бмв и тн...
А феновете са фенове,когато боготворят своето и мразят противниковото!
това е истинския фен,да знаете

Като пример мога да ви дам нещо от футбола-какъв фен си на левски ако не мразиш цска от дъното на душата си и обратното.Между Форд и Опел е същото,Ауди и Бмв и тн...
- designer
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2008, 19:12
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V / Citroen Xantia 1.8 8V
Дали са най-здравите, дали най-красивите е трудно да се каже...
Но е факт, че автомобилът Ford Mondeo и като цяло марката Ford за мен изпълнява най-важното качество, а именно да е оптималният вариант между качество/цена/екстри. Кой каквото иска да плямпоти.

- ivailo rachev
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2008, 22:37
- Модел на автомобила: ford scorpio 2,0 89' OHC 77kw/105hp-бивша,fiat bravo 97' 1,6 103++hp
ми даа аз съм горд че карам форд въпреки мнението на другите.кой каквото иска такова да говори аз ша си карам фордака и хич не ми е 

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Този спор е стар колкото света. Митака го е казал много добре и няма какво да се каже повече.
Познавам човек, който от Рено се качи на Голф, а сега кара Форд. Какво е мнението му ли?
Не иска да чуе за тези две марки Рено и VW повече. Чуди се как е можал да си купи такива кочини и да си мисли, че кара кола.
И други примери мога да дам, но няма смисъл.
Просто комбинацията - липса на образование и възпитание води до такива глупави спорове.
Когато човек има самочувствие, базирано на духовни, а не на материални богатства, никога няма да си помисли да избива комплекси например с автомобила си или телевизора или жената/приятелката. Въобще неща, които неможеш да ползваш непрекъснато, т.е. може и друг да ги ползва доката те няма. За разлика от това, което е в главата ти.
Познавам човек, който от Рено се качи на Голф, а сега кара Форд. Какво е мнението му ли?
Не иска да чуе за тези две марки Рено и VW повече. Чуди се как е можал да си купи такива кочини и да си мисли, че кара кола.
И други примери мога да дам, но няма смисъл.
Просто комбинацията - липса на образование и възпитание води до такива глупави спорове.
Когато човек има самочувствие, базирано на духовни, а не на материални богатства, никога няма да си помисли да избива комплекси например с автомобила си или телевизора или жената/приятелката. Въобще неща, които неможеш да ползваш непрекъснато, т.е. може и друг да ги ползва доката те няма. За разлика от това, което е в главата ти.