Да се похваля с новото БУ - New Ford Fiesta (2009)
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
- Status: Извън линия
Re: Да се похваля с новото БУ - New Ford Fiesta (2009)
много трябва да държиш сам да си сваляш найлонките-та то това е най-якото като си вземеш нова кола!
Тва е все едно да си купя списание и вътре плакатите да са откъснати...същото е

- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Не бих казала, че точно това е най-якото, най-якото е да си подкараш колата, да вкараш ключа, да я запалиш, да подадеш газ, да махнеш на дилъра и да се изнесеш с мръсна газ и пилене на гуми.Bijutera написа:много трябва да държиш сам да си сваляш найлонките-та то това е най-якото като си вземеш нова кола!

FORD - Feel the difference.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:

-
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2008, 11:47
- Модел на автомобила: focus; 2002, Zetec 1.8 benzin, 16 V
Най готино ми беше като си сложих чисто новия двигател и като го запалих за първи път, в първия момент му бе трудно но после започна да пуши отвасякъде, гарнитурите да прилягат на мястото си, миризмата на ново, звука да намаля, след което взе да боботи като часовник а след 2000 км стана швейцарски часовник.
Пожелавам на всеки да запали нов ДВГ за първи път! Това е като да .........(цензура)- пуснеш кораб на вода за първи път
Пожелавам на всеки да запали нов ДВГ за първи път! Това е като да .........(цензура)- пуснеш кораб на вода за първи път

-
За мен за сега най-важното е да няма проблем с доставката и при транспортирането на малкото бижу. Другото е при регистрацията... да избегна пича с боргията...
Другото са готини моменти
Другото са готини моменти

- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
да ти е честита, ама предния модел ме кефи повече. а всъщност защо я няма? в софия видях две такива, обаче все в движение бях и те също и не можах да ги огледам, ама ми се струват по-малки от на снимките, а и от предния модел.
успех
успех

-
Размерите на това издание на Фиеста са 3.96 м на 1.73 м, което е по-голямо от Голф 3 напримерlicho написа:да ти е честита, ама предния модел ме кефи повече. а всъщност защо я няма? в софия видях две такива, обаче все в движение бях и те също и не можах да ги огледам, ама ми се струват по-малки от на снимките, а и от предния модел.
успех

За това, кой кое харесва в момента се предлагат и двата модела за продажба - ако си вземеш предияния си с 4800 лв. напред

- CEC0087
- Потребител
- Регистриран: 14 юли 2006, 21:44
- Модел на автомобила: Ford Focus mk2 06
Ford Orion 1.4 92 - Местоположение: Пловдив
Честито колега със здраве да си я караш от нова кола по хубаво няма от личен опит го казвам

- cenzor
- потребител
- Контакти:
Разбира се, че има. Служебната нова кола е много по-добра от новата кола.CEC0087 написа:Честито колега със здраве да си я караш от нова кола по хубаво няма от личен опит го казвам![]()
![]()
![]()
- CEC0087
- Потребител
Е да ама служебната утре могат да ти я вземат а твойта не

- cenzor
- потребител
- Контакти:
CEC0087 написа:Е да ама служебната утре могат да ти я вземат а твойта не![]()
![]()
![]()

-
Няколко подробности от днес!
1. На ниво Амбиенте не може да се поръчат халогени, въпреки, че е записано в ценовата листа
2. на ниво Амбиенте няма управление на CD от волана
3. На ниво Амбиенте няма CD
А всичко това е записано като серийни екстри в оборудването
Така, че като си купувате Нова Фиеста НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ на ценовата оферта ма МотоПфое! Освен, че е пълна с правописни грешки е и безкрайно неверна!
1. На ниво Амбиенте не може да се поръчат халогени, въпреки, че е записано в ценовата листа

2. на ниво Амбиенте няма управление на CD от волана

3. На ниво Амбиенте няма CD

А всичко това е записано като серийни екстри в оборудването

Така, че като си купувате Нова Фиеста НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ на ценовата оферта ма МотоПфое! Освен, че е пълна с правописни грешки е и безкрайно неверна!
-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
Изобщо недей да гледаш тези описания за ниво на оборудване.Всяка кола си е сама за себе си.Аз вече два Фокуса купувам от МП,но изобщо колите не отговарят на описанието на екстрите.Примерно ниво Тренд трябва да е с дръжки и огледала в цвета на купето,а те не са,но пък са сложили работи от ниво Титаниум,като управление на СД от волана и автопилот.Така че всяка кола си има собствени екстри.Това се отнася за автомобили които имат на склад.Може би ако направиш поръчка какви екстри искаш ще ти направят в завода,но не се знае след колко месеца ще ти я доставят.
- cenzor
- потребител
- Контакти:
Просто някой ги е поръчал преди теб и ти си получил неговата кола. Няма случайни неща.mitko1962 написа:Примерно ниво Тренд трябва да е с дръжки и огледала в цвета на купето,а те не са,но пък са сложили работи от ниво Титаниум,като управление на СД от волана и автопилот..

А "грешките" в ценовата листа са подвеждане на клиента, волно или неволно.
Както се вижда по-горе, тези дребни грешчици струват около 700-800лв отгоре, нищо работа.angel.krasimirov написа:Няколко подробности от днес!
1. На ниво Амбиенте не може да се поръчат халогени, въпреки, че е записано в ценовата листа![]()
2. на ниво Амбиенте няма управление на CD от волана![]()
3. На ниво Амбиенте няма CD![]()
А всичко това е записано като серийни екстри в оборудването![]()
Въпреки че Ford са ми много присърце, заради много "дребни" и досадни неща свързани с продажбите и следпродажбеното им обслужване се замислям дали следващата ми кола вместо Фокус 3 няма да е Renault Megane и Citroen C4...

- CEC0087
- Потребител
Колегата е доста прав в Мотофое ако идеш и искаш примерно мондео тренд 2.0 тдци на цена както е в каталога няма сичките коли са поръчвани както са преценили от Мото пфое и така ограничават ти избора примерно нии искахме Мондео тренд 2.0 тдци седан с 16 тасове черно, да ама седан черно с такъв двигатевл няма единствено черно с такъв двигател имаха две коли една chia i edna titanium или избираш една от двете или си трагваш без кола и ние избрахме titanium
-
- потребител
Ето затова казах и по-горе че ако ще си взимам нов форд няма да е от БГ.
За пример опел, казваш какво искаш и го имаш.
И искам да питам за какъв........... чакам 3 месеца, ако не за да произведат колата по мой вкус.
Просто гавра като всяка друга в нашата мила родина.
И на нормалните места като броиш парите кеш брой на ръка веднага получаваш намаление даже над 5% че отива и до 10% За съжаление тук пак не е така. Ама какво да правим, добре че вече е лесно да си купип нещо от ЕС.
За пример опел, казваш какво искаш и го имаш.
И искам да питам за какъв........... чакам 3 месеца, ако не за да произведат колата по мой вкус.
Просто гавра като всяка друга в нашата мила родина.
И на нормалните места като броиш парите кеш брой на ръка веднага получаваш намаление даже над 5% че отива и до 10% За съжаление тук пак не е така. Ама какво да правим, добре че вече е лесно да си купип нещо от ЕС.
-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
Точно така колега.Когато гледаш например рекламите за коли винаги пише цена от еди колко си,като визират винаги най малкия мотор и с две врати без екстри.Пишат някаква цена която ти се вижда изгодна,но когато отидеш в магазина никога нямат кола на тази цена.Обикновено всички имат някакви екстри и цената скача с няколко хилядарки.CEC0087 написа:Колегата е доста прав в Мотофое ако идеш и искаш примерно мондео тренд 2.0 тдци на цена както е в каталога няма сичките коли са поръчвани както са преценили от Мото пфое и така ограничават ти избора примерно нии искахме Мондео тренд 2.0 тдци седан с 16 тасове черно, да ама седан черно с такъв двигатевл няма единствено черно с такъв двигател имаха две коли една chia i edna titanium или избираш една от двете или си трагваш без кола и ние избрахме titanium
- cenzor
- потребител
- Контакти:
И тук е така, но не с всички марки. Примери колкото искаш. Имам познат взе Aveo за 20000 лв при обявена цена около 24 000лв с всички екстри. Jeep Patriot за 42 000лв при цена около 48-49 000лв за това, което си беше избрал.focusfocus написа: И на нормалните места като броиш парите кеш брой на ръка веднага получаваш намаление даже над 5% че отива и до 10% За съжаление тук пак не е така. Ама какво да правим, добре че вече е лесно да си купип нещо от ЕС.
Toyota Avensis за малко над 30 000лв при цена около 36 000лв. И т.н.
За форд не съм чувал подобни отстъпки, те явно са над тези неща.

-
- потребител
Над тези неща само в БГ. Добре че марката сама се продава, че МП са живи умрели, по ужасно обслужване и правежи съм срещал единствено и само в автоборсите.
Само за сравнение едни пичове от Форд в Австрия си съдраха гъза за да ми дадат информация по телефона, чак главния инженер на офиса се занима с частта която търсех. Тук само ми казаха да отида на място. Смяяяяяяяяяяяяяях, смяяяяяяяяяяяяях.
Само за сравнение едни пичове от Форд в Австрия си съдраха гъза за да ми дадат информация по телефона, чак главния инженер на офиса се занима с частта която търсех. Тук само ми казаха да отида на място. Смяяяяяяяяяяяяяях, смяяяяяяяяяяяяях.
-
Говорим за поръчка в моя случай с подписан от двете страни договор и взети 10% капаро! От това по-сериозен гаф мисля няма как? Ще мислят как да ме компенсират в понеделник...
Тук не става въпрос за машинка на склад...
Тук не става въпрос за машинка на склад...