Малко въпроси за Фиеста
- basilio
- потребител
- Регистриран: 20 авг 2008, 13:21
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 16V Duratec 2007г., BMW E36 316i 94г.
- Status: Извън линия
Малко въпроси за Фиеста
Здравейте колеги, имам някои въпроси на които се надявам да имате отговор
Колата ми е Фиеста 2007г.
1. Понеже колата ми е гаранционна - а искам да си сложа ксенон, има ли някакъв вариант да не ми падне гаранцията , или това е само ако си купя ксенон от Мото Пфое?
2. Става ли салона на ST на седан-а понеже съм намислил да слагам такъв ако е възможно? Ако не , ако може колегата censor, че четох една негова тема да ми каже как си е направил неговия?
Мерси предварително за отговорите

1. Понеже колата ми е гаранционна - а искам да си сложа ксенон, има ли някакъв вариант да не ми падне гаранцията , или това е само ако си купя ксенон от Мото Пфое?
2. Става ли салона на ST на седан-а понеже съм намислил да слагам такъв ако е възможно? Ако не , ако може колегата censor, че четох една негова тема да ми каже как си е направил неговия?
Мерси предварително за отговорите

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Малко въпроси за Фиеста
Мисля че единствения вариант е да ти сложат от МП на техните цени, ама не съм сигурен дали цифрата ще ти хареса. Не е ли по-добре да изчакаш гаранцията да изтече и тогава да правиш промени.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- basilio
- потребител
Абе то , че е по добре по добре е , ама искам да почна да я модифицирам ..... просто чета тука темите на колегата censor от няколко дни и ми пълни душата .... мисля да съм му последовател

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Разбирам те ама нали се сещаш, че само чакат да пипнеш нещо и да ти откажат гаранцията. Така на служебната Нива ни тормозиха цяло лято с работещо парно, да сгрешим и да си го направим и да откажат гаранцията, че бяха се набутали с 2годишна гаранция.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
винаги съм се чудел как може някой да даде една торба пари за нова кола и след това да почва да сменя светлини,салони,седалки,волани и тн
не ти ли е кеф да си е нова,такава,каквато е излязла от поточната линия,с перфектно напаснати фуги,елементи и тн.Защото както и да я модифицираш може да я направиш по-екзотична или по-шарена,ама по-функционална и удобна няма да стане! 

- basilio
- потребител
Колега аз не искам да я правя кич и да развалям оригиналното в нея... Искам да си сложа салона от ST ,който за мен е уникален, а и по удобен , но незнам дали става което ми е единия въпрос... или евентуално някакъв хубав кожен салон... другото което искам е ксенон - не китайски боклук а нещо качествено. Едни хубави джанти и един кожен волан и това е ... повече няма да я пипна ...
Поздрави
Поздрави

- maistorabg
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2008, 03:19
- Модел на автомобила: G6A
"Мерак с пари се гаси"
Стара народна мъдрост

Стара народна мъдрост