Това е мойта гордост 3.9 извънградско 5.5 градско
- kocko12
- потребител
- Регистриран: 11 фев 2009, 10:46
- Модел на автомобила: фокус комби 1.8 tddi 99г.
- Status: Извън линия
Re: Това е мойта гордост 3.9 извънградско 5.5 градско

от скоро съм с фокус сменилсъм около 15-16 автомобила но като фокуса досега съм нямал
страхотен автомобил страшно много върви и мирише нафтата колегата с червения фокус е прав за разхода
скоро ходих на почивка и го карах доста бързичко срадна скорост 160км. и разхода ми беше 5.8л.на 100км.страхотна кола нямам думи дая опиша
завас лъжа за мен истина

- kocko12
- потребител
- Регистриран: 11 фев 2009, 10:46
- Модел на автомобила: фокус комби 1.8 tddi 99г.
забравих да поясня че бяхме 4 човека в него с пълен багажник и резервоар фокоса ме е 1.8 tddi 90кс.
-
Прекрасен автомобил. Да ти е честит
Цвета е Tango met. нали? И на моята Fiesta е такъв, както и мотора! Само здраве и кусмет при теб и нафта за Фокусника 

-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
Да,цвета е Танго металик,и изглежда страхотно,особено при слънчево време.Иначе гледам да зареждам само на Лукойл и засега съм доволен от техния дизел.Надявам се,че и ти си много доволен от Фиестата.angel.krasimirov написа:Прекрасен автомобил. Да ти е честитЦвета е Tango met. нали? И на моята Fiesta е такъв, както и мотора! Само здраве и кусмет при теб и нафта за Фокусника
-
Мнение по този въпрос мога да дам от вторник натам. Тогава и слагат номерата...mitko1962 написа:Да,цвета е Танго металик,и изглежда страхотно,особено при слънчево време.Иначе гледам да зареждам само на Лукойл и засега съм доволен от техния дизел.Надявам се,че и ти си много доволен от Фиестата.angel.krasimirov написа:Прекрасен автомобил. Да ти е честитЦвета е Tango met. нали? И на моята Fiesta е такъв, както и мотора! Само здраве и кусмет при теб и нафта за Фокусника