RIP - колата на RED! - Мондео
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
- Status: Извън линия
RIP - колата на RED! - Мондео
Това е моята количка - няма нищо особено по външния вид. Не очаквам и кой знае какви коментари. Смятам, че за за тази модификация това е удачен цвят и може би маслено (английско) зелено
Последна промяна от red на 23 сеп 2012, 20:39, променено общо 1 път.
- red
- потребител
- Контакти:
ето и втората снимка
особености - 2л. Zetec септември `97 по WIN, метални колектори, газов BRC с ламбда контрол (не емулатор) електронни блокове (четери - не ги знам какви са), зарядния мундщук е изваден в капачката на резервуара, газова бутилка - на мястото на гумата (за комби не е лошо, защото можеш да ползваш цялата товарна площ)
друго - стандартното за Ghia за Италия с климатроник, Форд аларма с двойно заключване, вдигане на стъклата когата заключваш...дрън дрън
Дразни ме, че нямам подгряване на седалките и на предното стъкло, но ....
особености - 2л. Zetec септември `97 по WIN, метални колектори, газов BRC с ламбда контрол (не емулатор) електронни блокове (четери - не ги знам какви са), зарядния мундщук е изваден в капачката на резервуара, газова бутилка - на мястото на гумата (за комби не е лошо, защото можеш да ползваш цялата товарна площ)
друго - стандартното за Ghia за Италия с климатроник, Форд аларма с двойно заключване, вдигане на стъклата когата заключваш...дрън дрън
Дразни ме, че нямам подгряване на седалките и на предното стъкло, но ....
- red
- потребител
- Контакти:
Пак да отворя дума за моята кола - ето това си направих като новогодишен подарък - нищо че го пускам чак сега - смених кожата на волана
Дадоха я сутринта и до 3 следобед беше готов - мислих да бъде тъмно син като тапицерията на колата, но пластмасата на волана е черна и в крайна сметка на черна се спрях. Старата кожа не само беше излъскана, но и почваше да се рони - неприятно усещане!
Дадоха я сутринта и до 3 следобед беше готов - мислих да бъде тъмно син като тапицерията на колата, но пластмасата на волана е черна и в крайна сметка на черна се спрях. Старата кожа не само беше излъскана, но и почваше да се рони - неприятно усещане!
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 22:34
- Модел на автомобила: FORD SIERRA 1.8TD...Opel Vectra.-Skoda Favorit
ето и колата
колата си е много хубава,честито за волана.И аз искам да си направя така волана,самоче червен.
-
- потребител
- Регистриран: 19 окт 2005, 18:35
- Модел на автомобила: БАНГИЯ, ТОТАЛКА, СКРАПЕР.. :)
искам да израза задоволството си от това монди ...колата е супер готина със здраве да си я караш ...много съм впечатлен от интериора супер як е
!! на колата и липсват сам едни джанти ...искам да попитам какъв разход ти дава грацко и извън ...

cosworth наш, който си на небето да се свети името ти,както на пътя така и в сервиза!!!!
- red
- потребител
- Контакти:
ГраЦко не знам основно карам детето на детска през пет пресечки и основно на бензин` щот` докат` загрее ....студена е ламя .. работата ми е на съседната улица ама наbig_pimp написа:искам да израза задоволството си от това монди ...колата е супер готина със здраве да си я караш ...много съм впечатлен от интериора супер як е!! на колата и липсват сам едни джанти ...искам да попитам какъв разход ти дава грацко и извън ...
извън - само на газ мога да тикажа - 8.0-1 най - икономично 8.5 нормално 9.5 "стегнато"
BTW тия дни навъртях наколко стотин с една лагуна - не сменям Мондьо!
- red
- потребител
- Контакти:

Някой беше полюбопитсвал за пълначката за газ. Ето къде я е сложил италианецът. Изглежда удобно и не е на място където да се затлачва с боклуци, да е причина за ръжда наоколо или да хваща лед зимата. За комби вътре е ЪпсурТ, а и в хечбек не е много удобно -предната беше така - като напълниш багажника и ела да видиш.