10-те най-грозни автомобили на всички времена
- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
- Status: Извън линия
2009-02-20 11:23:57 43
Има автомобили, след които човек се обръща. Защото моторът реве силно, защото се срещат рядко по пътищата или просто, защото не може да повярва, че толкова грозно нещо може да премине през всички етапи на разработка, за да стигне до улицата.
Дизайнът е нещо строго субективно, но процесът по оформянето на един автомобил е по-скоро колективно дело, не е отговорност на един единствен дизайнер. Ако формата на даден модел не "стои" добре, вината е на много хора, които са гледали и са давали своето одобрение и своя подпис. Има и такива, които просто не са казали нищо, когато обликът на каросерията се е обсъждал в дизайнерския процес.
По тази причина е странно, че има коли, които още при първия контакт с публиката се провалят. Факт е, че след това, подобни автомобили се срещата по улиците, което само доказва, колко са различни вкусовете на хората. Естествено, че ще има много предложения за 10-те най-грозни автомобили на всички времена, но ние решихме да ви покажем предложението на SPIEGEL.
http://news.automedia.bg/serial/2/6283.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
2009-02-20 11:23:57 43
Има автомобили, след които човек се обръща. Защото моторът реве силно, защото се срещат рядко по пътищата или просто, защото не може да повярва, че толкова грозно нещо може да премине през всички етапи на разработка, за да стигне до улицата.
Дизайнът е нещо строго субективно, но процесът по оформянето на един автомобил е по-скоро колективно дело, не е отговорност на един единствен дизайнер. Ако формата на даден модел не "стои" добре, вината е на много хора, които са гледали и са давали своето одобрение и своя подпис. Има и такива, които просто не са казали нищо, когато обликът на каросерията се е обсъждал в дизайнерския процес.
По тази причина е странно, че има коли, които още при първия контакт с публиката се провалят. Факт е, че след това, подобни автомобили се срещата по улиците, което само доказва, колко са различни вкусовете на хората. Естествено, че ще има много предложения за 10-те най-грозни автомобили на всички времена, но ние решихме да ви покажем предложението на SPIEGEL.
http://news.automedia.bg/serial/2/6283.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Re: 10-те най-грозни автомобили на всички времена
5-то място за Форд Орион
а колко по-грозни коли има...тая класация е дело на някой незадоволен лепилар ми се струва 

- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
и аз не съм съгласен с класацията,мулти плато да нее по-красив от ситроен ксара пикасо ,та са го сложили след нея.за х6 та до някаде съм съгласен,щото се едно на моя хетчбек да му сложа високу окачване ,некви джанти 20цола и да кажа че тва е сув.за мен само 4ри автомобила трябва да са в тази класация ,и ги подреждам така 1-Fiat Multipla 2-Pontiac Aztek 3-Ssangyong Actyon 4-BMW X6 само задницата.Bijutera написа:5-то място за Форд Ориона колко по-грозни коли има...тая класация е дело на някой незадоволен лепилар ми се струва
-
Вие за Х6 сериозно лиvargala81 написа:и аз не съм съгласен с класацията,мулти плато да нее по-красив от ситроен ксара пикасо ,та са го сложили след нея.за х6 та до някаде съм съгласен,щото се едно на моя хетчбек да му сложа високу окачване ,некви джанти 20цола и да кажа че тва е сув.за мен само 4ри автомобила трябва да са в тази класация ,и ги подреждам така 1-Fiat Multipla 2-Pontiac Aztek 3-Ssangyong Actyon 4-BMW X6 само задницата.Bijutera написа:5-то място за Форд Ориона колко по-грозни коли има...тая класация е дело на някой незадоволен лепилар ми се струва

Рядкост е автомобил с толкова подчертана кинетична агресия, а Вие да го наплюете

Мисля, че който и от нас да сли вдигне хеябека и да сложи капли 20", няма да заприлича на Х6, най-малкото заради това под капака, но е друга тема...
Трябва да има респект към постиженията и на други марки, а не да сме сектанти

- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
Абе тея са идиоти....извинявам се за грубия речник, ама....не се издържа. Незнам на каква основа е направена въпросната им класация, но в нея присъстват коли, които на мен изключително много ми харесват на външен вид.....а наистина има толкова по грозни коли и как решиха да сравняват коли по външен вид от 80те години с такива от 2008. Ми те всичките коли от времето на Jeta-та са такива ръбести и изглеждат грозновати на фона до някоя доста по-заоблена. Модела, на който наистина мястото му е в тази класация е Мултипла, но трябва според мен да е на първо място, на второ според мен трябва да е Daewoo Matiz, трето място за Dacia Logan.
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника
-
- потребител
- Регистриран: 05 ное 2008, 21:39
- Модел на автомобила: бивш FORD Orion 1.6 CVH-EFI, NISSAN Almera 2.2DI N16

- designer
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2008, 19:12
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V / Citroen Xantia 1.8 8V
Multipla за мен е дизайнерски триумф. Който се е качвал в тази кола знае за какво говоря.
Това е една от най-удобните коли създавани някога, ако се качите никога няма да кажете, че е грозна. 

-
- потребител

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
На вкус и цвят другари няма... SY Actyon-a нека да е грозен, пак бих се качил в такъв. 

- denisebastian
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2009, 19:03
- Модел на автомобила: Пежо 306 1.4 / СА 5387 НН
- Контакти:
Лелееееее,как ми обидиха количката 
Кой е автора на тая класация да му обясня аз коя кола била "секси ютия"
И аз мисля,че има доста други автомобили,на които мястото им е тук,ама....е на,не са се сетили да ме питат мен

Кой е автора на тая класация да му обясня аз коя кола била "секси ютия"

И аз мисля,че има доста други автомобили,на които мястото им е тук,ама....е на,не са се сетили да ме питат мен

http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!
- RIPAR
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2008, 19:10
- Модел на автомобила: ford orion 1,6EFI
И аз карам орион,ама въобще не ми изглежда толкова грозен.
- FordsPride
- потребител
- Регистриран: 07 мар 2009, 13:44
- Модел на автомобила: Ford Orion 1.4 CLX 91г 75к.с
Ориона си е екстра кола за годините си и за класата си ! Все пак съм горд собственник на Орион ! >:D<:
- denisebastian
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2009, 19:03
- Модел на автомобила: Пежо 306 1.4 / СА 5387 НН
- Контакти:
М/у другото,още ли е актуална тази класация!? 

http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- vladeto
- потребител
- Регистриран: 04 юли 2007, 08:21
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Mark 2, 1.6 D Finesse, 1987...
- Контакти:
според мен винаги ще е актуална...особено с тая Мултипла там...може да е най-комфортната кола на света, но класъцията е за дизайн, не за комфорт...а по-грозно нещо от Мултипла-та надали има...

-
- потребител