Броня
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Броня
Втора употреба трудно здрава ще намериш - ако си от София в магазините за авточасти се намират нови - (до 100 лв.) в Мото Пфое обявената цена - 550 лв. но незная какво включва 
До [quote="Mimi Petrova"]
Боята най лесно се сваля с изопропилов алкохол - изопропилов спирт ( цена в магазина 10 лв. за един литър) - най безвредното за боята..
Броня ако си в София - се намират в почти всички магазини за авточасти на приемливи цени..

До [quote="Mimi Petrova"]
Боята най лесно се сваля с изопропилов алкохол - изопропилов спирт ( цена в магазина 10 лв. за един литър) - най безвредното за боята..
Броня ако си в София - се намират в почти всички магазини за авточасти на приемливи цени..
Последна промяна от jvspasov на 24 мар 2009, 14:52, променено общо 1 път.
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
-
- потребител
- Регистриран: 24 мар 2009, 13:47
- Модел на автомобила: Форд Фокус Хечбек 1.6
Здравейте, имам Форд Фокус хечбек и ми го удариха м/у десния фар и калника и сега ми е счупена бронята или каквото е там, можете ли да ми кажете от къде мога да си поръчам броня и как мога да сваля остатъка от чуждата боя, смисъл казаха ми, че с някаква паста ставало, но не знам коя точно, ако може да ми кажете марката на тази паста много ще съм ви благодарна.
-
- потребител
- Регистриран: 24 мар 2009, 13:47
- Модел на автомобила: Форд Фокус Хечбек 1.6
Mersi mnogo 

- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Здравей,МимиMimi Petrova написа:Здравейте, имам Форд Фокус хечбек и ми го удариха м/у десния фар и калника и сега ми е счупена бронята или каквото е там, можете ли да ми кажете от къде мога да си поръчам броня и как мога да сваля остатъка от чуждата боя, смисъл казаха ми, че с някаква паста ставало, но не знам коя точно, ако може да ми кажете марката на тази паста много ще съм ви благодарна.
Драсни едно лично на denisebastian,тя ги разбира тези работи,с това се е занимавала
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/