Форд Мондео- данни
- guarany
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2009, 22:04
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 96kw Chia 2003
- Status: Извън линия
Форд Мондео- данни
Здравейте, харесах си едно Мондео 2003г. 2.0 TDCI 136к.с Джия изпълнение комби.
Ако може да ми дадете повече инфо за тази кола.
Разход на гориво, чупливост, размери и ... въобще споделете мнение.
Предварително благодаря на отзовалите се.
Ако темата не е за тук е извинявам и моля модератора да я премести.
Ако може да ми дадете повече инфо за тази кола.
Разход на гориво, чупливост, размери и ... въобще споделете мнение.
Предварително благодаря на отзовалите се.
Ако темата не е за тук е извинявам и моля модератора да я премести.
"Едно е да искаш, второ да можеш и трето и четвърто да го направиш."
- grigo
- потребител
- Регистриран: 12 ное 2007, 13:58
- Модел на автомобила: ford focus c-max 1.6 tdci 2005
Re: Форд Мондео- данни
Колега , колата е много добър избор , особено с този мотор.Друг е въпроса на колко километра е и в какво състояние.Ако говорим за нова кола , няма спор супер е , но при положение , че я взимаш на старо трябва да внимаваш. С този модел и мотор грешките са скъпи.Най добре ако имаш възможност в мото-пфое на стенд и преглед предварително. Стендът е към 45 лв , а прегледа мисля 30. Няма да съжаляваш за парите. Възможно е да е насъбрала и грешки машината , така че, прегледът и стенда са просто задължителни. Иначе данните са ясни за колата.Перфектна возия/ще се учудиш/ на комбито, ако е в ред страхотен двигател и много място .Какво повече му трябва на човек.Разхода е символичен 8 градско и около 5 извън града. Няма данни за трошливост даже напротив.Единствено казват за мотора , че е сложен и капризен и като такъв е податлив на повреди , но всичко зависи от теб как ще го поддържаш .Каква нафта ще слагаш и какво масло и тн. Въпреки , че карам ц-макс бях взел от търговеца неговото мондео /същото като твоето / да го покарам за около седмица и много ми хареса. Ако няма скъпо струващи проблеми и е на малко километри , вземай без да му мислиш.За тия пари които ги продават като качество , комфорт и с този мотор , мондео нямат аналог.Щом е и джия супер. За по - подробно инфо относно техническите данни и +/- пусни един смс в мобилето .Има абсолютно коректна оценка и данни. Успех.
- guarany
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2009, 22:04
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 96kw Chia 2003
Re: Форд Мондео- данни
Мерси много за отговора вече съм собственик на това нещо и съм доста доволен до сега. Ходих в МП и всичко беше ОК даже нямаше и грешки на компа
, но дали са чистени преди това незнам... За цените разбрах че са доста соленички, но се надявам поне 1-2 г да нямам проблеми. на 200к километри е но за този двигател не би трябвало да е проблем.
Да се надяваме на безаварийно каране.

Да се надяваме на безаварийно каране.

"Едно е да искаш, второ да можеш и трето и четвърто да го направиш."