проблем с форд пума 1.7 16
-
- потребител
- Регистриран: 11 май 2009, 20:50
- Модел на автомобила: форд пума
- Status: Извън линия
проблем с форд пума 1.7 16
малко история : купих пумата която не беше карана от около година и още от начало не можеше да вдига големи обороти в движение, на около 3000 просто "забиваше муцуната" и трябваше или да връщам газта или да мина на следваща предавка. Понеже времето ми е голям проблем - така и не намерих за да я прегледам защото правя колите на други >:D<: , в карането се оправи сама - почти де остана една "дупка" между 4000 и 4500 оборота кадето бие муцуната и и трябва време да я премине и после се изстрелва пак . Един път и наливах добавка за почистване на горивната система и се оправи за около месец и сега пак същото >:D<: прегледах вакумите , филтрите, катализатор не видях да има отдолу , иначе работи перфектно на всякакви обороти; въпроса ми е някои имал ли е такъв проблем и може ли да ми помогне зада не разглабям подред всичко докато открия топлата вода 

-
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2008, 09:59
- Модел на автомобила: puma
Re: проблем с форд пума 1.7 16
аз го имах и се оказа нов бензинов филтър за 10.8 лв а ина4е ако нетие махнат катализатора тябва да има6 - като ка4и6 колата на канал се вижда тои е веднага след колекторите 6а го види6 не е малък вапреки 4е се вижда доста малко от него
-
- потребител
- Регистриран: 11 май 2009, 20:50
- Модел на автомобила: форд пума
Re: проблем с форд пума 1.7 16
дебитомер!!!! ремонтирах го и сега колата е 6