филтър на вентилационната система?
-
- потребител
- Регистриран: 19 сеп 2005, 23:16
- Модел на автомобила: Fiesta 1.3i '93 HCS
- Status: Извън линия
филтър на вентилационната система?
Знам,че в някои автомобили има филтър,през който минава въздуха,преди да влезе в купето.
Ако се намокри,става адско потене на стъклата.
Затова искам да знам дали Фиестите имат такова нещо,понеже ТВЪРДЕ много се потят след проливните дъждове напоследък.
Ако се намокри,става адско потене на стъклата.
Затова искам да знам дали Фиестите имат такова нещо,понеже ТВЪРДЕ много се потят след проливните дъждове напоследък.
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- Poliboy
- потребител
- Регистриран: 23 мар 2009, 11:14
- Модел на автомобила: мераклия за Ford Fuson 2008-2010 1,4/1,6 TDCI
- Контакти:
Re: филтър на вентилационната система?
Ще ме извиняват модераторите ама в този форум ми е много трудно да намеря информация.
Примерно търся, дали служебната фиеста '02г има филтър на купето и не мога да намеря нищо. Като цяло за форд фиеста има много малко инфо
Примерно търся, дали служебната фиеста '02г има филтър на купето и не мога да намеря нищо. Като цяло за форд фиеста има много малко инфо

Трудолюбив селски труженик с космати гърди и напукани пети, търсещ млади и неуморни агрономки за дълбока пролетна оран!
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Това, че не ти се търси не означава, че няма такава информация. Пък и да дигнеш тема в която не е писано от почти 4-тири години
.......
Има филтър, как се вади не знам. Нека някой който е сменял да каже. На Фокус I и Мондео III се сменя отвратително, направено е като за умряло. Дано на Фиестата не е така, ама ме съмнява понеже е от приблизително същите години.

Има филтър, как се вади не знам. Нека някой който е сменял да каже. На Фокус I и Мондео III се сменя отвратително, направено е като за умряло. Дано на Фиестата не е така, ама ме съмнява понеже е от приблизително същите години.

- Poliboy
- потребител
- Контакти:
Явно начина на търсене не е като в форума на ситроен, или търсачката не е изпипана много
Както и да е мерси за труда
Пък като гледам тоя филтър не е направен като за сменяне на 5-10к КМ. То и на ксарата не е много на чалъм ама не трябва да разглабям таблото за да го сменя

Както и да е мерси за труда

Пък като гледам тоя филтър не е направен като за сменяне на 5-10к КМ. То и на ксарата не е много на чалъм ама не трябва да разглабям таблото за да го сменя

Трудолюбив селски труженик с космати гърди и напукани пети, търсещ млади и неуморни агрономки за дълбока пролетна оран!
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Не е проблема в търсачката.Poliboy написа:Явно начина на търсене не е като в форума на ситроен, или търсачката не е изпипана много![]()
Както и да е мерси за труда![]()
Тези Фиести не са много обсъждани.
Тва на DTM е от Microkat.
- Poliboy
- потребител
- Контакти:
Абе те че са хубави са хубави ама явно повечето са служебни и се поддържат в "мото пфое" и затова няма много посове относно тях 

-
- потребител
- Регистриран: 16 дек 2007, 15:03
- Модел на автомобила: fiesta 96g 1.25zetec
колега филтър има намира се под дясната чистачка, като гледаш в колата както си седнал, сиреч пред мястото на пасажера. отваряш предния капак и ще видиш отвора филтъра се издърпва много лесно детска игра е дано съм помогнал на моита е там е все пак е 96год но дано са го оставили и занапред че е много удобно поне при мен.
- Poliboy
- потребител
- Контакти:
ми 96-та модела се различава много от тоя! Не съм видял там филтър, но ако направиш една снимка ще видя за какво ми говориш. По-вероятно е да е там където DTM е посочил в приложената картинка!