цена на ангренажна група форд галакси
-
- потребител
- Регистриран: 22 юли 2008, 20:42
- Модел на автомобила: galaxy 97g 2.0i 115hp
- Status: Извън линия
цена на ангренажна група форд галакси
Привет на всички! Преди година си купих галакси 97г 2.0i dohc и сега трябва да се смени (ангренажната група ) така се казвало на веригата и зъбните колела. Надявам се някой да е чувал колко струват понеже ми казват цени от около 450лв. за пълен комплект (не знам какво точно вклучва този пълен комплект)
Ако някой е сменял такова чудо , нека сподели колко пари горе-долу се е изръсил за тези неща , че нещо ме съмнява тази цена (струва ми се малко висока).
Благодаря предварително!
Ако някой е сменял такова чудо , нека сподели колко пари горе-долу се е изръсил за тези неща , че нещо ме съмнява тази цена (струва ми се малко висока).
Благодаря предварително!
-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
Re: цена на ангренажна група форд галакси
Така е колега веригата и зъбчатките разните му обтегачи са скъпи за тоя мотор,ето ти една снимка да ги видиш карантиите ,ако не си още
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2405 ... E18Omh.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Как разбра че ангренажната верига е шумна?Ако се чува шум само от предната част на мотора е от нещ ако е от горната част на мотора,може да са повдигачи или разпределителни валове не че те са по евтини .

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2405 ... E18Omh.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Как разбра че ангренажната верига е шумна?Ако се чува шум само от предната част на мотора е от нещ ако е от горната част на мотора,може да са повдигачи или разпределителни валове не че те са по евтини .
Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти 

-
- потребител
- Регистриран: 31 мар 2009, 09:47
- Модел на автомобила: Galaxy
Цени по памет от МП без ДДС. Верига 111,00лв.Голям успокоител 40лв.Малък успокоител 10лв.Хидравличен обтегач /комплект/200лв./два отделни детайла са в тази цена,и може да минеш без смяна на масления клапан макар че с дебели букви е написано че се сменя задължително.Аз зъбни колела не сменях защото се озъбих,и за това не знам те колко струват.И една молба сменяй ВЕДНАГА.Аз скъсах верига и тези 500лв дето ти се виждат много при мен бяха Х2.Хубавото е че при мен се скъса при стартиране а не в движение и нямах ''ударени'' клапани.
Успех и не му мисли а действай. МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
p.s ВАЖНО: Обърни внимание на предпазния клапан на МАСЛЕНАТА ПОМПА защото 99% се е саморазвил поне с няколко резби/може и напълно/и от там нямаш налягане по магистралата което значи недоопъната верига ,не добре смазване на резп.валове,маслени повдигачи и т.н.
За този клапан колегата Станимир от Сливен е единствения който споменава за него.
Затова от мое име/надявам се скоро и от твое име/благодаря Стамба
Успех и не му мисли а действай. МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
p.s ВАЖНО: Обърни внимание на предпазния клапан на МАСЛЕНАТА ПОМПА защото 99% се е саморазвил поне с няколко резби/може и напълно/и от там нямаш налягане по магистралата което значи недоопъната верига ,не добре смазване на резп.валове,маслени повдигачи и т.н.
За този клапан колегата Станимир от Сливен е единствения който споменава за него.
Затова от мое име/надявам се скоро и от твое име/благодаря Стамба

- SERIOUS LUBO
- потребител
- Регистриран: 29 май 2009, 10:10
- Модел на автомобила: ford focus 1.8 TDdi 90 кс 2000г
deleted
Последна промяна от The seven на 13 юни 2009, 21:41, променено общо 1 път.
Причина: Нарушени правила http://clubford.org/forum/faq.php?mode=rules#f00 т.10
Причина: Нарушени правила http://clubford.org/forum/faq.php?mode=rules#f00 т.10