Тропа нещо от дясно, вече се знае!
- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Re: Тропа нещо от дясно, вече се знае!
Колега същата работа, хвана рейката и се произнесе, не губи течност. Сега ще видя този човек какво ще каже ама това ще стане на заплата или нещо такова.Аз като бях в сервиза гледах майстора, как даде диагнозата, понеже бах сменал всики тампони отпред и биалетките, хавна рейката от дясно и е задърпа нагоре на долу и се чу отчетливо почукване. Иначе маншоните не са омаслени грам, не и губя хидравлична течност. Потракването се чува само по паваж през дупки може и да не го усети човек иначе и при мен има едно гадно скърцане въпреки че смених тампоните освен да са ма метнали то да не попадаш на "майстори" вече ме е страх да ги оставям сами, ако не си до тях никва няма да е свършат!
-
- потребител
- Регистриран: 28 юни 2009, 01:19
- Модел на автомобила: Ford MONDEO 1.8i 16v GLX
- Status: Извън линия
Re: Тропа нещо от дясно, но не се знае какво
Аз карам Ford Mondeo сменях вече биалетки, но пак тропа и е много дразнещо. Симнявам се в онези тампони на амортисьорите възможно ли е да са те ???samsung_bg написа:И при мен имаше такава ситуация и се бях засилил да сменям амортисьори. Да ама не. Оказа се, че биалетките, които бях сменил преди 3-4 месеца пак се разбили и тропането било от тях.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Re: Тропа нещо от дясно, но не се знае какво
Аз обикновенно ходя и давам 2-5 лв.mediteraneo написа:Аз карам Ford Mondeo сменях вече биалетки, но пак тропа и е много дразнещо. Симнявам се в онези тампони на амортисьорите възможно ли е да са те ???samsung_bg написа:И при мен имаше такава ситуация и се бях засилил да сменям амортисьори. Да ама не. Оказа се, че биалетките, които бях сменил преди 3-4 месеца пак се разбили и тропането било от тях.
И да звъня на майстора по телефона да му казвам "прави трак-трак, клоп-клоп, клик-клик", той като не вижда колата няма к'во да ми каже