Форд Капри мк1 и още нещо...
- Kircho
- потребител
- Регистриран: 17 юни 2008, 18:31
- Модел на автомобила: Ford Capri
- Status: Извън линия
Re: Форд Капри мк1 и още нещо...
Plamen CONSUL 73 написа:Oще една Детска мечта Умря
Не е умряла, просто ми удариха лека спирачка... Със или без помоща на някой пак ще си взема такава кола, просто е въпрос на време...
Със същия мотор ли си ?mitakacapri написа:За мотора според Мен не трябва да се притесняваш много.Аз правих основен ремонт(смяна на бутала,сегменти,биелни лагери,шлаиф на главите и блока)и ми стъпи около 600лв.(работата си беше от Мен)Kircho написа: П.П. А и ми мирише малко работата с разпилания мотор... едва ли са само сегменти!![]()
Мисля ,че трябва да я вземеш,още повече,че си и мераклия
Поздрави,
Кирил
wheels of fire...
- mitakacapri
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Capri МК III ; 2.3 V6
FORD SIERRA 2.0i DOHC CLX 120kc - Местоположение: Бургас
- Контакти:
2.3, V6 , карбуратор,108кс. "72год.Kircho написа:Plamen CONSUL 73 написа:Oще една Детска мечта Умря
Не е умряла, просто ми удариха лека спирачка... Със или без помоща на някой пак ще си взема такава кола, просто е въпрос на време...
Със същия мотор ли си ?mitakacapri написа:За мотора според Мен не трябва да се притесняваш много.Аз правих основен ремонт(смяна на бутала,сегменти,биелни лагери,шлаиф на главите и блока)и ми стъпи около 600лв.(работата си беше от Мен)Kircho написа: П.П. А и ми мирише малко работата с разпилания мотор... едва ли са само сегменти!![]()
Мисля ,че трябва да я вземеш,още повече,че си и мераклия
Поздрави,
Кирил
- Kircho
- потребител
- Регистриран: 17 юни 2008, 18:31
- Модел на автомобила: Ford Capri
mitakacapri написа: 2.3, V6 , карбуратор,108кс. "72год.
Как се представя?
wheels of fire...